Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Ενημέρωση από το εφετείο της δίκης της Χρυσής Αυγής -28/9/2022-


Την Τετάρτη 28.9.22 στα δικαστήρια της Αθήνας διεξήχθη το Εφετείο της δίκης της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με μαρτυρία συναγωνιστή στην αίθουσα του Εφετείου εκτός από τους συνήθεις επαγγελματίες ρεμπεσκέδες της αριστεράς βρέθηκαν και πλήθος Εθνικιστών για να στηρίξουν τα δύο πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής που έδωσαν το παρών, τον Ηλία Κασιδιάρη και τον Γιάννη Λαγό.
Τόσο οι νομικές τοποθετήσεις του Γιάννη Λαγού όσο και του Ηλία Κασιδιάρη ήταν άψογες και φέρνουν ακόμα πιο κοντά την στιγμή της δικαίωσης και την παύση της πολιτικής δίωξης των Ελλήνων αγωνιστών!
Από την πρώτη στιγμή ο σύλλογος μας εξέφρασε δημόσια την αμέριστη συμπαράσταση στους αδίκως φυλακισθέντες και σταθήκαμε με διάφορες δράσεις στο πλευρό όλων! Μπορείτε να δείτε την ανάλογη ετικέτα με δράσεις και αναρτήσεις του συλλόγου μας εδώ.
Τέλος παραθέτουμε το ηχητικό του Γιάννη Λαγού από το Εφετείο : you tube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.