Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Αναζητείται ένας Λαός, ένα Κράτος και μια επίσημη Εκκλησία για το Έθνος των Ελλήνων!

Έθνος λέγεται η ομάδα (πλήθος) των ανθρώπων που έχουν την ίδια καταγωγή, τα ίδια ήθη και έθιμα, την ίδια κατά βάση γλώσσα, αλλά δεν είναι αναγκαστικά κάτοικοι όλοι του ίδιου κράτους, ενώ ο λαός αποτελεί το σύνολο των κατοίκων - πολιτών ενός κράτους, που δεν είναι υποχρεωτικό να έχουν τα στοιχεία του έθνους.

Για χιλιετίες οι Πρόγονοι μας προσπάθησαν και διαφύλαξαν στο μέτρο του εφικτού το Ελληνικό Έθνος από προσμίξεις αλλοφύλων.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα Λαός και Έθνος να ταυτίζονται και ενίοτε να μεγαλουργούμε υπό την πρίσμα της παρακαταθήκης που μας άφησαν οι Πρόγονοι μας διά στόματος Ηροδότου:
το "Όμαιμον, Ομόγλωσσον Ομόθρησκον και Ομότροπον".

Δυστυχώς τις τελευταίες δεκαετίες όλο και περισσότερο Έθνος και Λαός διαχωρίζονται με καταστρεπτικές συνέπειες. Η αλόγιστη εισροή εκατομμυρίων αλλοδαπών στην ελληνική επικράτεια σε συνδυασμό με την κρατική υποστήριξη δημιούργησε ένα πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα συνονθύλευμα ανθρώπων. Το Κράτος στην ανθελληνική υπηρεσία των παγκοσμιοποιητών διαχωρίζει τον Λαό από το Έθνος, με συνέπεια πρώτη φορά στην ιστορία μας να είμαστε στο κατώφλι του αφανισμού. Η Επίσημη εκκλησία στο ρόλο σύγχρονου Πόντιου Πιλάτου νίβει τα χείρας της και  συμμετέχει και στην μπίζνα των "προσφύγων".

Ολόκληρες περιοχές στις μεγαλουπόλεις έχουν μετατραπεί σε πολυεθνικά και πολυπολιτισμικά γκέτα αλλοδαπών.Τα επόμενα χρόνια με την νομιμοποίηση όλων αυτών των παράνομων εισβολέων και με το δικαίωμα ψήφου θα βιώσουμε το αβίωτο της πολυεθνικότητας.


Το Έθνος μας για να διαφυλαχθεί, να ανελιχθεί και να μεγαλουργήσει χρειάζεται την ομοούσια ταύτιση με τον Λαό και το κράτος & επίσημη Εκκλησία να λειτουργήσουν ως μέσον και αρωγοί στην πορεία του προς την μεγαλοσύνη.

«Ας λείψει το κράτος, που θα της είναι εμπόδιο ή θα παραμορφώνει την εθνική ψυχή. Αν το κράτος στενοχωρεί το έθνος, πρέπει αναγκαστικά ή να αλλάξει μορφή ή να χαθεί. Το κράτος που εμποδίζει τη φυσιολογία του έθνους, είναι περιττό και βλαβερό»Η αρχή των Ελλήνων και η μεγαλύτερη αξία μας δεν μπορεί να είναι άλλη από την διάσωση του Έθνους και η πρόοδος μας ως Λαός.  Στην εθνική προσπάθεια αυτή εκτός από το κράτος, το Έθνος χρειάζεται και την στήριξη της επίσημης Εκκλησίας! Διαχρονικά η επίσημη εκκλησία έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στο Έθνος, όταν άξιοι Ιεράρχες βρίσκονται στην κεφαλή αυτής.

Βάση αυτού του αξιώματος πρέπει να καταπολεμήσουμε διεθνιστικές και αυτοκαταστροφικές αντιλήψεις που μας έχουν επιβάλλει οι "εθνοσωτήρες" της βουλής.
Η επανάσταση ενάντια στον αφανισμό μας θα ξεκινήσει πρώτα από εμάς.
Και αυτό δεν μπορεί να γίνει εάν δεν αλλάξουμε το τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα και από απλές μονάδες μέσα στον διεθνιστικό οχετό της κοινωνίας γίνουμε μέλη του Εθνικιστικού Κινήματος με Αξίες και Όραμα.
Η Ελλάς θα μεγαλουργήσει ξανά όταν το Κράτος και η Εκκλησία υπάρχουν για να υπηρετούν το Έθνος και όχι το αντίστροφο που συμβαίνει τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.