Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Ενάντια σε Γενίτσαρους και Σκοπιανούς... Άπαντες παρόντες στην Έδεσσα την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022!


Με ιδιαίτερη αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε ότι την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022, για ακόμη μία φορά Βουλγαροσκοπιανοί ή Γενίτσαροι της ευρύτερης περιοχής του νομού Πέλλας, προέβησαν σε βανδαλισμούς αγαλμάτων Ηρώων Μακεδονομάχων (δείτε εδώ).
Φυσικά καμία σύλληψη δεν έχει γίνει μέχρι τώρα και πιθανότατα δεν θα γίνει και ποτέ.
Να υπενθυμίσουμε τις θρασύτατες προκλήσεις που κατά καιρούς  πραγματοποιούνται όπως τα 
σλαβόφωνα γλέντια με παρουσία της εν ενεργεία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Τζάκρη και του Ιωάννη Σηφάκη του ιδίου κόμματος (δείτε εδώ).
Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ούτε την προκλητικότητα της  "Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας-Κρστε Μισίρκοβ" που υπέβαλε αίτημα να της παραχωρηθεί αίθουσα σχολείου από τον Δήμο της πόλης, ώστε να προβεί στη διδασκαλία της "μακεδονικής" γλώσσας (δείτε εδώ)!

Από την πρώτη στιγμή λοιπόν που πληροφορηθήκαμε το γεγονός αποφασίσαμε να αντιδράσουμε με κάθε νόμιμο μέσο όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν σε δεκάδες προσπάθειες των βουλγαροσκοπιανών και γενίτσαρων να προωθήσουν την προπαγάνδα τους.
Ως εκ τούτου με ομόφωνη απόφαση του δ.σ. του συλλόγου μας καλούμε όλους όσους αισθάνονται ότι πρέπει να αντισταθούμε στην προδοσία της Μακεδονίας μας να παραβρεθούν στο πάρκο στους Καταρράκτες της Έδεσσας την Κυριακή 9/10 στις 6μμ.
Η επιλογή της ημερομηνίας δεν είναι τυχαία. Κάθε δεύτερο σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, με αιτία τον θάνατο του Παύλου Μελά στις 13 Οκτωβρίου του 1904 στην Στάτιστα (σημερινός Μελάς) εορτάζεται ο Μακεδονικός Αγώνας. Οπότε φέτος όπως και το 2019 (δείτε εδώ) ο σύλλογος μας, μαζί με εκατοντάδες άλλους συναγωνιστές θα είναι στους δρόμους της Έδεσσας ενάντια σε γενίτσαρους και σκοπιανούς!
Να είμαστε όλοι εκεί!


Υστερόγραφο:

1)Τις δεκάδες δράσεις του συλλόγου μας για την Μακεδονία, από την Θεσσαλονίκη μέχρι την Φλώρινα αλλά και εντός Σκοπίων μπορείτε να τις εδώ !

2) Θα υπάρχει λεωφορείο από Θεσσαλονίκη. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και μία εβδομάδα πριν την εκδήλωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.