Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Εθνικιστικός σεισμός στην Έδεσσα! Κρύφτηκαν τα θρασύδειλα σκουλήκια στις τρύπες τους.Για ακόμη μία φορά ο Ελληνορθόδοξος Εθνικιστικός σύλλογος μας βρέθηκε δυναμικά εκεί όπου η προπαγάνδα των σκοπιανών πρακτόρων και των εγχώριων γενίτσαρων δραστηριοποιείτε!
Αναφερόμαστε στους βανδαλισμούς στα αγάλματα των Ελλήνων Μακεδονομάχων τον προηγούμενο μήνα από κάποιους "γνωστούς - άγνωστους" στην Έδεσσα
Και δεν είναι η πρώτη φορά που τα εγχώρια παράσιτα προκαλούν με τις πράξεις τους, και ούτε είναι και η πρώτη φορά που ο σύλλογος μας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα απέναντι στο ανθελληνικό κράτος και στους γενίτσαρους των Σκοπίων. Και θα είμαστε όσες φορές ακόμα και αν χρειαστεί!
Κάποιοι έτρεξαν να συγχαρούν τον Δήμαρχο για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών.
Θεωρούμε ότι αυτό που είδαμε και βλέπετε και εσείς στην φωτογραφία δεν είναι αποκατάσταση ζημιών.
Είναι βάζω λίγη κόλλα και ξαναβάζω το μαρμάρινο κεφάλι στην θέση του.
Μήπως ο Δήμος να διέθετε ένα σοβαρό κονδύλι για κάτι καλύτερο από μια απλή προτομή;

Όπως είχαμε αναφέρει στην αρχική ανακοίνωση μας (δείτε εδώ) την δεύτερη Κυριακή του Οκτωβρίου που εορτάζεται ο Μακεδονικός Αγώνας, ο σύλλογος μας θα πραγματοποιούσε δυναμική εκδήλωση εκεί που η προπαγάνδα των Σκοπιανών πρακτόρων στοχεύει.
Άμεσα στείλαμε προσκλήσεις σε πατριωτικές ομάδες αλλά και για πρώτη φορά σε τέσσερα πολιτικά κόμματα του Εθνικιστικού-Πατριωτικού χώρου. Όπως θα ακούσετε στο βίντεο καλέσαμε με ηλεκτρονικό μήνυμα και διάφορους άλλους τρόπους την Χρυσή Αυγή, το Ελασυν, το Εθνικό κόμμα Έλληνες και στο Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα Νίκη.
Δυστυχώς η Χρυσή Αυγή και το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα Νίκη δεν μας απάντησαν καν!
Το Ελασυν μας απάντησε ότι μας ευχαριστεί πολύ για την πρόσκληση και θα μετέφερε την πρόσκληση μας στους υπεύθυνους που έχουν στην Βόρεια Ελλάδα. 
Ο μοναδικός πολιτικός φορέας που έδωσε το παρών στην εκδήλωση μας ήταν το Εθνικό  κόμμα Έλληνες και μάλιστα όπως έχει κάνει και στο παρελθόν με πολυπληθή αντιπροσωπεία.

Θεωρούμε ως υπερκομματικός σύλλογος ότι στις Εθνικές Δράσεις οφείλουμε όλοι μας να είμαστε ενωμένοι απέναντι στο τέρας της νέας τάξης που μας κατασπαράζει αργά και σταθερά.
Ως εκ τούτου ενεργήσαμε ενωτικά και υπερκομματικά καλώντας στην εκδήλωση και τους πολιτικούς φορείς που προαναφέραμε!


Για αναφερθούμε όμως και στην εκδήλωση, μας τίμησαν με την παρουσία τους οι εξής Εθνικιστικές-Πατριωτικές ομάδες:
Εθνικιστές Πέλλας
Ένωσης Ελλήνων Πολιτών για την Μακεδονία
Κάστρο Σερρών
Μακεδονική Σάρισα Πτολεμαΐδας
Πατριωτική Ένωση Λάρισας.
Κοντά σε αυτούς και πλήθος αυτόνομων Εθνικιστών από την Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές της Έδεσσας.
Η αρχή της εκδήλωσης έγιναν με σύντομους χαιρετισμούς. Δείτε το βίντεο στο you tube στο VK .Τους σύντομους χαιρετισμούς διαδέχτηκε η αγωνιστική πορεία στο κέντρο στης πόλης της Έδεσσας.
Για περισσότερο από μία ώρα, οι δρόμοι και τα στενά της πόλης αντιλαλούσαν από τα εθνικιστικά συνθήματα της πορείας. Την τιμητική τους είχαν τα συνθήματα όπως:

"Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ"

"ΛΑΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΤΕΛΙΩΣΑΜΕ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑΕΝΝΕΑ"

"ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ
ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ"

"ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ".Η δυναμική πορεία κατέληξε στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο κέντρο της πόλης όπου τιμήσαμε τον μέγιστο στρατηλάτη των Ελλήνων καθώς και όλους τους γνωστούς και άγνωστους Ήρωες του Μακεδονικού Αγώνα. Δείτε το βίντεο και στο you tube ή στο VK .
Τέλος, μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας, εφεξής κάθε χρόνο στην επέτειο του Μακεδονικού Αγώνα θα βρισκόμαστε στην Έδεσσα!

Αγαπητοί Συναγωνιστές/στριες ο αγώνας συνεχίζεται ακόμα πιο δυναμικά, ακόμα πιο λυσσαλέα!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 27 Οκτωβρίου με την καθιερωμένη μηχανοκίνητη πορεία προς τιμή του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης!
Ως τότε ο Κύριος να μας ευλογεί όλους.
Ζήτω το Έθνος
Ζήτω η Ορθοδοξία
Ζήτω η μία και Αδιαίρετος Ελλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.