Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Ενημέρωση από το Εφετείο της Δίκης της Χρυσής Αυγής - 10.10.2022


Το Εφετείο της Δίκης της Χρυσής Αυγής είναι μία μοναδικής σημασίας για την νεότερη πολιτική ιστορία της Ελλάδας. Εύγε στον Γιάννη Λαγό που δίνει από τα έδρανα του δικαστηρίου την μάχη για την δικαίωση όλων των αδίκων φυλακισθέντων Εθνικιστών.
Ως ελάχιστη συνεισφορά αναδημοσιεύουμε δύο ηχητικά του ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού.
Ακούστε εδώ ηχητικό 7/10/22 και ηχητικό 10/10/22.
Ευχόμαστε η δικαιοσύνη να λάμψει και γρήγορα όλοι οι αθώοι Έλληνες Εθνικιστές να απελευθερωθούν!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΠΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ:

Εχθές Δευτέρα 10 Οκτωβρίου ξεκίνησε  η πέμπτη ημέρα εκδίκασης της δίκης,με την  συνέχιση της εξέταση της μάρτυρας Μαγδαληνής Φύσσας . Σε ερωτήσεις που της απεύθυναν οι συνήγοροι υπεράσπισης έλεγε δεν απαντώ ,η έχω απαντήσει. Η συμπεριφορά της και η ασέβεια προς το δικαστήριο συνεχίστηκε φεύγοντας μόνη της από το βήμα του μάρτυρα με τους συνηγόρους υπεράσπισης να διαμαρτύρονται έντονα προς την πρόεδρο της έδρας να εφαρμοστεί ο νόμος για την μάρτυρα. 
     Στην συνέχεια  εξετασθεί ο μάρτυρας κατηγορίας Παναγιώτης Φύσσας που κινήθηκε και αυτός στα όσα άκουσε από τρίτους σχετικά με την δολοφονία του γιού του.    Εδώ θα εστιάσουμε σε ένα  πράγμα που είπε ο μάρτυρας." Μετά από  μέρες μου είπαν  για μια τρίτη μαχαίρια  στο σώμα του γιού μου " .
    Τα όσα κατέθετε ο πατέρας έκαναν την πρόεδρο  του δικαστηρίου να του πει ότι όσα λέτε αναιρούν την πρώτη κατάθεση σας.
    Στις ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης ο μάρτυρας έλεγε δεν απαντώ. Σειρά είχαν οι ερωτήσεις του Ιωάννη Λαγού που ήταν καίριες αλλά και εδώ είχαμε το δεν απαντώ.
    Το δικαστήριο συνεχίστηκε με την εξέταση της Ειρήνης Φύσσα αδερφής του Παύλου που κινήθηκε στο ίδιο πλαίσιο.
     Εδώ θέλουμε να ενημερώσουμε ότι στις δύο μαρτυρίες του Παναγιώτη  Φύσσα και της Μάγδας Φύσσα υπήρχαν αντιφάσεις σε πολλά.
    Βέβαια οι αντιφάσεις ξεκίνησαν από την προηγούμενη εξέταση της Μάγδας Φύσσα ,όπου τέσσερις φορές ζήτησε να διακοπεί το δικαστήριο γιατί πιέζεται όπως φώναζε στην αίθουσα.
   Τον λόγο πήραν για σχόλια η πολιτική αγωγή που κινήθηκε στο να λέει η ναζιστική ιδεολογία είναι αυτή που τους έκανε να σκοτώσουν τον Παύλο Φύσσα.
     Τέλος είχαν σειρά οι συνήγοροι υπεράσπισης και ο Ιωάννης Λαγός που ανέδειξαν ότι,οι μάρτυρες κατηγορίας ήρθαν  δασκαλεμένοι από τους συνηγόρους τους να μην απαντήσουν σε τίποτα μετά την πρώτη εξέταση της Μάγδας Φύσσα που επέφτε σε συνεχή αντιφάσεις .
   Η δική μας άποψη έως παρατηρητές της δίκης είναι ότι για πρώτη φορά ακούγονται πράγματα που δεν είχαν  λεχθεί στο πρώτο δικαστήριο αλλά και η καταλυτική παρουσία και οι ερωτήσεις του πολιτικού κρατούμενου Ιωάννη Λαγού που φέρνουν σε δύσκολη θέση την πολιτική αγωγή.
     Μας προκαλεί εντύπωση γιατί δεν υπάρχουν και άλλοι εθνικιστές κατηγορούμενοι στο πλευρό του Ιωάννη Λαγού.
    Τέλος   εντύπωση μας  κάνει η άρνηση τεσσάρων κατηγορούμενων εθνικιστών,στο  αίτημα του Ιωάννη Λαγού να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη της δίκης όπου θα αποδεικνύε την τεράστια νομική νίκη που επιτυγχάνουμε στο δικαστήριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.