Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Μοτοπορεία για τον Εθνομάρτυρα Κ. Κατσίφα 27.10.22


28 Οκτωβρίου 2018. Στο χωριό Βουλιαράτες της κατεχόμενης Βορείου Ηπείρου ο Κωνσταντίνος Κατσίφας υπερασπιζόμενος το αναφαίρετο δικαίωμα της Ελληνικής εθνικής μειονότητας να τιμούν τα Ιδανικά του Έθνους μας, δολοφονείται στυγνά από τις αλβανικές αστυνομικές δυνάμεις.

27 Οκτωβρίου 2022, οι Έλληνες Εθνικιστές δεν ξεχνάμε και τιμήσαμε για ακόμη μια χρονιά την μνήμη του δολοφονημένου Αδερφού Μας. Με σημαίες, πυρσούς, φυλλάδια και συνθήματα αναστατώσαμε το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το γαλανόλευκο μηχανοκίνητο ποτάμι στάθηκε έξω από το αλβανικό προξενείο στην οδό Τσιμισκή, όπου με  στεντόρεια φωνή υπενθυμίσαμε στους Αλβανούς ότι τίποτα δεν ξεχνιέται και κάνεις μας δεν ξεχνάει!

Ο Αγώνας των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου είναι ένας συνεχόμενος αγώνας επιβίωσης και υπεράσπισης των πατρογονικών τους εστιών. Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε τους Αδελφούς Βορειοηπειρώτες στους Αγώνες που δίνουν εδώ και εκατοντάδες χρόνια για ιστορική δικαίωση και Ένωση μετά της μητρός Ελλάδος.

Δείτε το βίντεο της μοτοπορείας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.