Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Μοτοπορεία για τον Εθνομάρτυρα Κ. Κατσίφα 27.10.22


28 Οκτωβρίου 2018. Στο χωριό Βουλιαράτες της κατεχόμενης Βορείου Ηπείρου ο Κωνσταντίνος Κατσίφας υπερασπιζόμενος το αναφαίρετο δικαίωμα της Ελληνικής εθνικής μειονότητας να τιμούν τα Ιδανικά του Έθνους μας, δολοφονείται στυγνά από τις αλβανικές αστυνομικές δυνάμεις.

27 Οκτωβρίου 2022, οι Έλληνες Εθνικιστές δεν ξεχνάμε και τιμήσαμε για ακόμη μια χρονιά την μνήμη του δολοφονημένου Αδερφού Μας. Με σημαίες, πυρσούς, φυλλάδια και συνθήματα αναστατώσαμε το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το γαλανόλευκο μηχανοκίνητο ποτάμι στάθηκε έξω από το αλβανικό προξενείο στην οδό Τσιμισκή, όπου με  στεντόρεια φωνή υπενθυμίσαμε στους Αλβανούς ότι τίποτα δεν ξεχνιέται και κάνεις μας δεν ξεχνάει!

Ο Αγώνας των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου είναι ένας συνεχόμενος αγώνας επιβίωσης και υπεράσπισης των πατρογονικών τους εστιών. Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε τους Αδελφούς Βορειοηπειρώτες στους Αγώνες που δίνουν εδώ και εκατοντάδες χρόνια για ιστορική δικαίωση και Ένωση μετά της μητρός Ελλάδος.

Δείτε το βίντεο της μοτοπορείας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.