Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Κανένας Έλληνας μόνος του. Λευτεριά στον Φρέντι Μπελέρη!

 Την ώρα που το ανθελληνικό κράτος και οι ΜΚΟ κόπτονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα εκατομμυρίων εισβολέων αλλοδαπών, ένας ομοεθνής μας σαπίζει στα Αλβανικά μπουντρούμια στερούμενος κάθε θεμελιώδη ανθρώπινο δικαίωμα.
Το μεγάλο του έγκλημα, για να μην τρέφει κάποιος αυταπάτες, για το Αλβανικό καθεστώς είναι ότι γεννήθηκε Έλληνας στην Χειμάρα.
Στις 14.8 οι αδελφοί μας ΒορειοΗπειρώτες θα βρίσκονται στους δρόμους της Χειμάρας για τον φυλακισθέντα δήμαρχο τους, τον Φρέντι Μπελέρη.


Είναι καθήκον όλων μας, να στηρίξουμε ηθικά και ψυχικά, όχι μόνο τον Φρέντι Μπελέρη αλλά όλη την Ελληνική Εθνική Μειονότητα της Βορείου Ηπείρου.
Για αυτό σας καλούμε να ενώσουμε τις φωνές μας και να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά έξω από το Αλβανικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, την Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα.

Το κάλεσμα μας είναι ενωτικό προς κάθε εθνικό φορέα, κόμμα, σύλλογο ή ομάδα.

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 στις 6μμ στο Αλβανικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης.

Κανένας Έλληνας μόνος του!

Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.