Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Τιμήσαμε την μνήμη του Ίωνος Δραγούμη Ιδρυτική Διακύρηξη της Εθνικής Φάλαγγας.

 Στις 31 Ιουλίου, ημέρα της άνανδρης δολοφονίας του μακεδονολάτρη Ίωνα Δραγούμη, η επιτροπή μνήμης τίμησε τον μεγάλο Άνδρα στον Ανδριάντα του.

Στην αρχή έκαναν χαιρετισμούς οι δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κουριαννίδης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική”, Ανδρέας Γενιάς πρόεδρος του Ιερού Λόχου 2012 (δείτε το σύντομο βίντεο εδώ) , Σωτήρης Αντωνιάδης εκπρόσωπος των Δεσμών Ελλήνων, Κωνσταντίνος Μελετιάδης εκπρόσωπος της Πατριωτικής Δύναμης, Γεώργιος Περπερίδης εκπρόσωπος της περιφ. παράταξης “Πρώτη δύναμη για την Μακεδονία”, Δημήτριος Βαλασίδης αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Μαχητών Μακεδονικού Μετώπου, ο Σωτήρης Ευσταθιάδης εκπρόσωπος της Ελληνικής Ορθόδοξης Νεολαίας και Απόστολος Σιώκος πρόεδρος της ΠΑΤΡΙΣ.


Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γ.Γ. της  κίνησης δημοτών Έδεσσας Δημήτριος Γιουματζίδης και ποίημα της για τον Δραγούμη διάβασε η λογοτέχνις Χριστίνα Ζωικίδου.

Στεφάνια κατέθεσαν εκπρόσωποι των δημ. παράταξη “Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική”, Ιερού Λόχου, Πατριωτικής Δύναμης, Συνδέσμου Μαχητών Μακεδονικού Μετώπου και ΠΑΤΡΙΣ.

Κατάθεση στεφάνου από τον Ιερό Λόχο 2012. 

Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή και ο Εθνικός μας Ύμνος.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του συλλόγου μας Ανδρέας Γενιάς ανακοίνωσε την νέα πολιτική προσπάθεια του την 
Εθνική Φάλαγγα.
Θεωρούμε πρέπον να ενημερώσουμε τους φίλους μας, ότι ο σύλλογος μας θα συνεχίσει την ακομμάτιστη προσφορά του προς το Έθνος.
Παραθέτουμε την ιδρυτική διακύρηξη της Εθνικής Φάλαγγας και ευχόμαστε να προσφέρει τα μέγιστα στην Ελλάδα μας.

Πολιτική Ανακοίνωση
Εθνικής Φάλαγγας 

Αγαπητοί Συναγωνιστές/ στριες,

Μετά από μακροχρόνιες πολιτικές διώξεις του εθνικιστικού κινήματος, στο λεγόμενο εθνικοπατριωτικό χώρο, έχει επικρατήσει η πολυδιάσπαση  σε όλα τα επίπεδα, ιδεολογική ένδεια, ηθική κατάπτωση αλλά και εισχώρηση πολιτικών ανδρείκελων που με ιδιοτέλεια, εξυπηρετούν τα συμφέροντα της νέας τάξης.
Η δημιουργηθείσα κατάσταση όχι μόνο είναι απογοητευτική, αλλά και χωρίς διαφαινόμενη ελπίδα αλλαγής. 
Για τους παραπάνω λόγους, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το πολιτικό κίνημα Εθνική Φάλαγγα.

Η Εθνική Φάλαγγα είναι ένα εθνικιστικό - πατριωτικό κίνημα βγαλμένο από την λαϊκή βάση που διέπεται από ήθος, εθνικιστική ιδεολογία και από ενωτικό χαρακτήρα. 
Στόχος μας η δημιουργία ενός πολιτικού φορέα που θα λειτουργήσει ενωτικά και θα συμβάλλει μαζί και με άλλους φορείς, στην άνοδο του εθνικισμού.

Γνωρίζουμε ότι ο δρόμος μπροστά μας είναι δύσκολος. 
Γιατί δεν συμβιβάζεστε; θα μας έλεγαν κάποιοι....
Θα απαντήσουμε με τα λόγια του Ίωνα Δραγούμη:

"Σιχαίνομαι τη φρονιμάδα σου, αν μπορούσα να καταστρέψω μόνος μου το κράτος το Ελληνικό, θα το έκανα αμέσως" και κάπου αλλού λέει ο ήρωας
"Έλληνες! ανοίγεται τώρα μπροστά στα θολωμένα μάτια σας, στα σκοτισμένα μυαλά σας, δρόμος αληθινός! Δρόμος ζωής και πολέμου!
αν το θέλετε, πάρτε τον! "

Με ήθος και ιδεολογία και προπάντων με ενωτικό πνεύμα θα αγωνιστούμε για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. 

Εδώ σε αυτά τα πάτρια εδάφη της Μακεδονίας γεννήθηκε η Μακεδονική Φάλαγγα.
Στη Μακεδονική Φάλαγγα, πολεμούσαν δίπλα δίπλα, όλοι οι Έλληνες ανεξαρτήτως κοινωνικής θέσης.
Από εκεί εμπνευστήκαμε και εμείς την Εθνική Φάλαγγα όπου όλοι μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε  για το καλό της Πατρίδος. 

Η Εθνική Φάλαγγα, χωράει όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες που εμφορούνται από τις υψηλές αξίες του ελληνισμού. 
Για να μη ζούμε σαν δούλοι μέσα στην ίδια μας τη πατρίδα.

Εθνική Φάλαγγα για τη Πατρίδα, το Έθνος και την Κοινωνική Δικαιοσύνη 

Θεσσαλονίκη 31 Ιουλίου 2023

Δείτε το βίντεο Εθνική Φάλαγγα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.