Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Για την Βόρειο Ήπειρο... Αλβανικό Προξενείο 14.8.23

 


Για πολλοστή φορά, τα τελευταία χρόνια, ο σύλλογος μας βρέθηκε έξω από το Αλβανικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης να αγωνίζεται για τον ΒορειοΗπειρωτικό Ελληνισμό που έχουν εγκαταλείψει οι προσινοκοκκινομπλε πολιτικάντηδες της Πατρίδος μας. 

Πιο συγκεκριμένα η χθεσινή ειρηνική παρέμβαση μας πραγματοποιήθηκε για τον αδίκως φυλακισθέντα από το Αλβανικό καθεστώς εκλεγμένο δήμαρχο της Χειμάρας 
κ. Φρέντι Μπελέρη. Ταυτόχρονα και παρά την απαγόρευση από την Αλβανική αστυνομία, στην Ηρωική Χειμάρα πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για να διαδηλώσει ειρηνικά για το ίδιο θέμα.

Το γεγονός αυτό, δηλαδή η αγωνιστική παρέμβαση των εκατοντάδων σκλαβωμένων Αδελφών μας στην Χειμάρα αλλά και η δική μας παρουσία στην Θεσσαλονίκη την ίδια χρονική στιγμή, όχι μόνο μας προκάλεσε ρίγη συγκίνησης αλλά αποδεικνύει περίτρανα ότι ο απόλυτος συνδετικός κρίκος του Ελληνικού Λαού είναι το Έθνος και ο Εθνικισμός όπως μας το παρέδωσε ο Ηρόδοτος πριν από χιλιάδες χρόνια. 

Στην ειρηνική διαμαρτυρία του συλλόγου μας, παρόντες ήσαν ο νυν βουλευτής των Σπαρτιατών κ. Πέτρος Δημητριάδης, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική ο κ. Γιάννης Κουριανίδης και οι συναγωνιστές του πολιτικού Κινήματος Εθνική Φάλαγγα. 

Ο βουλευτής κ. Πέτρος Δημητριάδης 


Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Κουριανίδης 


Ο Πρόεδρος του συλλόγου μας και 
συνιδρυτής της Εθνικής Φάλαγγας 
κ. Ανδρέας Γενιάς. 

Για αρκετή ώρα το κέντρο της Θεσσαλονίκης δονούταν από τα συνθήματα μας για την Ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου μας. 
Ενός λεπτού σιγής κρατήθηκε με το πέρας των σύντομων ομιλιών, προς τιμήν των πεσόντων Ηρώων της μάχης της Ελδυκ (14-16 Αυγούστου 1974), του Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού (11 και 14 Αυγούστου 1996 αντίστοιχα) και του Αριστοτέλη Γκούμα (12 Αυγούστου 2010). 
Η διαμαρτυρία μας ολοκληρώθηκε με αυτό που ενώνει όλους τους Έλληνες. Με τον Εθνικό μας Ύμνο. Δείτε το βίντεο εδώ

Ο Εθνικός Αγώνας για την ιστορική δικαίωση της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας της Βορείου Ηπείρου θα συνεχιστεί με αμείωτο πάθος και με Ηθικό Ατσάλι. 

Ιερός Λόχος 2012 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.