Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Γράμμος-Βίτσι 2023!

 


Πέρασαν 74 ολόκληρα χρόνια από την τελική επική Νίκη της Ελλάδος κατά των ξενοκίνητων αιμοσταγών συμμοριτών του ΚΚΕ και των λοιπών Βαλκανίων. 

Μία Νίκη που γλύτωσε την Πατρίδα μας από τον εδαφικό διαμελισμό που επεδίωκε το ΚΚΕ μέσω του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος.

Ο Συμμοριτοπόλεμος άφησε στην Πατρίδα μας  τεράστιες πληγές σε οικονομικό, πολιτικό, κοινωνικό και εθνικό επίπεδο.Πληγές που ακόμα δεν έχουν επουλωθεί αφού το ΚΚΕ δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη για τα εγκλήματα που διέπραξε. Εγκλήματα φοβερά και αδιανόητα για τον νου, όπως οι σφαγές στον Μελιγαλά, στον Φενεό, στην Ούλεν στο Γαλάτσι, το Παιδομάζωμα, η Σταύρωση του Παπά Σκρέκα και χιλιάδες άλλες περιπτώσεων κατά την περίοδο 1942-1949.Δυστυχώς για όλα αυτά τα εγκλήματα, το ΚΚΕ δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη. Τουναντίον η στάση του ΚΚΕ και των αριστερών παραπαίδων του ήταν πάντα ανθελληνική, εριστική προς την ελληνική κοινωνία και πολλές φορές εγκληματική αφού χιλιάδες αριστεροί έχουν συλληφθεί για πολιτικά και μη εγκλήματα.Η Εθνική συγχώρεση είναι δύναμη αναγέννησης για το Έθνος, αρκεί αυτός που έχει διαπράξει το λάθος να έχει μετανοήσει. Στην προκειμένη περίπτωση το ΚΚΕ και η εν γένει αριστερά απλά δεν την ενδιαφέρει να απολογηθεί για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει και καμία συγγνώμη δεν ζήτησε ποτέ. Χρέος λοιπόν όλων των Ελλήνων είναι να εορτάζουμε την Νίκη στον Γράμμο και στο Βίτσι, κάθε χρόνο, ως ημέρα νίκης του Έθνους κατά των σκοτεινών δυνάμεων του κουμμουνιστικού παραπετάσματος.


Υστερόγραφο: Ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Κουριανίδη, Δημήτρη Βαλασίδη και Τάσο Ψαθά από την δημοτική κίνηση "Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική", καθώς και τον κ. Ευγένιο Χαϊτιδη για την ευγενική χορηγία μέρος των ναύλων για το λεωφορείο από Θεσσαλονίκη για το Βίτσι. Σημειωτέον ότι οι Συνέλληνες ουδεμία προβολή ζήτησαν για την χορηγία τους. 

Ο πρόεδρος του συλλόγου Ιερός Λόχος 2012 

Ανδρέας Γενιάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.