Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Δράση Αλκίμου Νεολαίας Ιερού Λόχου 2012

Πριν από λίγες ώρες η Άλκιμος Νεολαία του συλλόγου μας,τοποθέτησε ένα πανό 10 μέτρων στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης με την επιγραφή "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ".

Την ώρα λοιπόν που οι πολιτικάντηδες χαριετίζονται με τους γυφτοσκοπιανούς, ο ανθός της ελληνικής νεολαίας στέλνει το ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους.

Η επόμενη γενιά των Ελλήνων έρχεται με δυναμισμό και αρετή ενάντια στην σήψη του παλαιοκομματισμού,να παλέψει για τα ελληνορθόδοξα Ιδανικά του Έθνους μας.
ΌΧΙ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ!

Ακολουθεί πλήρης φωτορεπορταζ (με δεκάδες φωτογραφίες) από την δράση της Αλκίμου Νεολαίας του Ιερού Λόχου 2012.


Ακολουθούν οι φωτογραφίες ολόκληρης της δράσης:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.