Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από την συγκέντρωση-πορεία στην Λάρισα, ενάντια σε Κάρτα Πολίτη και Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας

Μία μόλις εβδομάδα, μετά την μεγάλη συγκέντρωση-πορεία ενάντια στην Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας, στην Θεσσαλονίκη (εδώ), ακολούθησε νέα συγκέντρωση-πορεία, στην Λάρισα, την Κυριακή 3 Απριλίου 2016.

Το παρόν φυσικά έδωσε και ο Ιερός Λόχος 2012 - Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων.

Ακολουθούν οι πρώτες φωτογραφίες και ένα πρώτο βίντεο (ολόκληρη η αγωνιστική εκδήλωση έχει βιντεοσκοπηθεί και σύντομα θα προβληθεί από τους διοργανωτές).

υπό την σκέπη της Παναγιάς μας ..

και ένα πρόχειρο  βίντεο:

 https://www.youtube.com/watch?v=ZInPi-AJj5k&feature=youtu.be


και ένα ρεπορτάζ από τοπική εφημερίδα (Ελευθερία):
Για καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ελλάδος, κατηγόρησε την κυβέρνηση Τσίπρα ο πρόεδρος του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου κ. Αστέριος Χαμος, χθες, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αγίου Βησσαρίωνος. 
Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκαν και οι υπόλοιποι ομιλητές, ο πατήρ Νικηφόρος του Ιερού Ναού Γενέθλιων του Προδρόμου Βόλου, ο πρόεδρος του Ορθοδόξου Συλλόγου Άγιος Βασίλειος Θεσσαλονίκης Αναστάσιος Θεοδωρίδης, ο πρώην κοινοτάρχης Βερδικούσιας και δάσκαλος Θεόδωρος Καφφές, ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Γεώργιος Καραϊσκάκης, από το Μαυρομμάτι Καρδίτσης Κωνσταντίνος Νάσιος και ο πρόεδρος του «Ιερού Λόχου 2012» Γεώργιος Γουλιδάκης. 

Μετά τις ομιλίες έγινε πορεία διαμαρτυρίας κατά της Κάρτας του Πολίτη και της παραμονής μεταναστών στη χώρα, που κατέληξε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων παρακάμπτοντας τη διέλευση από το κέντρο αφού δεν τους επετράπη από την αστυνομία. 
Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου κ. Αστ. Χάμος στηλίτευσε τη στάση της αστυνομίας και το γεγονός ότι σε παρακείμενο χώρο της εκδήλωσης, πραγματοποιειτο αντισυγκέντρωση.

Διαβάστε και:
ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ Π.Ε.Σ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
http://ellinokratein.blogspot.gr/2016/04/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.