Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

2η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ 'ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΑΛΗΝΗΣ' ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥΗ 2η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ 'ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΑΛΗΝΗΣ'  ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ 'ΑΔΕΡΦΩΝ' ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΠΡΩΙΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΥΝΕΧΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.


Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ 2012 ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ.

ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.