Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

Ιερός Λόχος 2012 Έφεδροι και Φίλοι Ειδικών Δυνάμεων - Συλλαλητήριο στη Λάρισα κατά των νέων μέτρων και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων

 Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ σε συνεργασία με το ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ και τον ΙΕΡΟ ΛΟΧΟ 2012 Έφεδροι και φίλοι Ειδικών Δυνάμεων διοργάνωσαν ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ διαμαρτυρίας κατά των νέων μέτρων, του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και της Παγκόσμιας διακυβέρνησης την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 11:30 πμ. στην Κεντρική πλατεία της πόλεως.

1 σχόλιο:

 1. Τά θερμά μου συγχαρητήρια γιά τήν προσπάθεια, ὁ Θεός νά σᾶς ἔχει καλά καί πάντα μέ ἠθικόν ἀκμαῖον!
  Συγκινητική, δυναμική,εὔστοχη καί πάνω ἀπό ὅλα ἐλπιδοφόρα ἡ παρουσία τοῦ Ἱεροῦ Λόχου μέ μιά συγκλονιστική ὀμιλία πού πιάνει ὅλους τούς τομεῖς καί ξεσηκώνει !
  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !
  ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !

  Λ.Α.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.