Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Νεότερη Ενημέρωση : 2 ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ από τη συγκέντρωση του ΙΛ για την Μακεδονία μας, στο Αμύνταιο!

Για να σας μεταφέρουμε το κλίμα που επικράτησε τόσο στην αίθουσα όσο και στη πορεία που ακολούθησε, την περασμένη Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 στο Αμύνταιο, δείτε το παρακάτω συγκινητικό βίντεο.


Ένας υπέργηρος ευλαβής ιερέας της περιοχής, παίρνει αυθόρμητα το λόγο και καταγγέλλει.
Μίλησε για τους προδότες πολιτικούς και με πόνο κατέληξε στο θλιβερό συμπέρασμα για τον άσχημο ρόλο του αρχιεπισκόπου, του πατριάρχου και των περισσότερων επισκόπων, που δεν διαμαρτύρονται και έχουν φιλικές σχέσεις με τους προδότες… 
Είπε: 
Είδα με τα μάτια μου στην τηλεόραση τον Μητσοτάκη να βγαίνει από την λέσχη Μπιλντερμπεργκ…
Ακολουθεί η τοποθέτηση άλλου ακροατή που με πόνο καρδιάς περιγράφει την απουσία των τοπικών αρχόντων, τις διώξεις των Ελλήνων μέσα στην Ελλάδα από το ελληνόφωνο κράτος, και καλεί ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ. 

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ :
  
(το βίντεο είδαμε εδώ)


Και ΒΙΝΤΕΟ από την πορεία 
στους δρόμους του Αμύνταιου :


https://vimeo.com/user93137174


ΚΡΑΤΟΥΜΕ  ΤΗΝ  ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.