Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Ανακοίνωση της ΕΝ.Ε.Δ., από την Μακεδονία, προς όλους τους μαχόμενους Έλληνες.

Θεσσαλονίκη 15/12/2019.
Ο πατριωτικός χώρος -είναι γεγονός ότι- ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει το Έθνος μας, είναι διασπασμένος.  Η Πατρίδα μας αυτές τις ώρες έχει ανάγκη από την ένωση των υγιών πατριωτικών δυνάμεων ώστε οι αντιδράσεις να είναι συντονισμένες και δυναμικές.


Την αναγκαιότητα της συσπείρωσης των πατριωτικών δυνάμεων την κάναμε πράξη εδώ στην Μακεδονία.
Πριν λίγους μήνες έγινε η αρχή με πέντε συλλόγους/ομάδες  δημιουργώντας την ΕΝ.Ε.Δ. (κατά αλφαβητική σειρά «Ιερός Λόχος 2012», «Κάστρο Σερρών», «Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Μονάχου», «Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας», «Μακεδόνες Μαχητές»).
Λίγους μήνες μετά είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι στην ΕΝ.Ε.Δ. (Ενωμένες Ελληνορθόδοξες Δυνάμεις) έρχονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους οι μαχητικοί συναγωνιστές της «Πατριωτικής Νεολαίας Κατερίνης» και της «Σάρισσας» Πτολεμαΐδας.


Με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και μόνο, εμείς που αποτελούμε πλέον την ΕΝ.Ε.Δ., αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και να αλληλοστηρίξουμε τις πατριωτικές δράσεις μας, με αλληλοσεβασμό και ανιδιοτέλεια. 
Σε αυτή την Ένωση των δυνάμεών μας,  δεν υπάρχει χώρος για προσωπικές φιλοδοξίες. και κομματικές βλέψεις.
Ενωμένοι και μονοιασμένοι θα δώσουμε τον αγώνα «υπέρ Πίστεως και Πατρίδος», όπως επιτάσσει το εθνικό συμφέρον και όπως κάνουμε χρόνια τώρα.


Καλούμε τις αυτόνομες ομάδες και συλλόγους να έρθουν σε επαφή μαζί μας ώστε να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο.
Καλούμε επίσης τους συνέλληνες-δες να στηρίξουν τους κατά τόπους πατριωτικούς πυρήνες.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
με πίστη στην τελική Νίκη του Έθνους, 
προς όλους τους μαχόμενους Ελληνες  
από την Μακεδονία
η ΕΝ.Ε.Δ.

Ενωμένες Ελληνορθόδοξες Δυνάμεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.