Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Ανακοίνωση της ΕΝ.Ε.Δ., από την Μακεδονία, προς όλους τους μαχόμενους Έλληνες.

Θεσσαλονίκη 15/12/2019.
Ο πατριωτικός χώρος -είναι γεγονός ότι- ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει το Έθνος μας, είναι διασπασμένος.  Η Πατρίδα μας αυτές τις ώρες έχει ανάγκη από την ένωση των υγιών πατριωτικών δυνάμεων ώστε οι αντιδράσεις να είναι συντονισμένες και δυναμικές.


Την αναγκαιότητα της συσπείρωσης των πατριωτικών δυνάμεων την κάναμε πράξη εδώ στην Μακεδονία.
Πριν λίγους μήνες έγινε η αρχή με πέντε συλλόγους/ομάδες  δημιουργώντας την ΕΝ.Ε.Δ. (κατά αλφαβητική σειρά «Ιερός Λόχος 2012», «Κάστρο Σερρών», «Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Μονάχου», «Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας», «Μακεδόνες Μαχητές»).
Λίγους μήνες μετά είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι στην ΕΝ.Ε.Δ. (Ενωμένες Ελληνορθόδοξες Δυνάμεις) έρχονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους οι μαχητικοί συναγωνιστές της «Πατριωτικής Νεολαίας Κατερίνης» και της «Σάρισσας» Πτολεμαΐδας.


Με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και μόνο, εμείς που αποτελούμε πλέον την ΕΝ.Ε.Δ., αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και να αλληλοστηρίξουμε τις πατριωτικές δράσεις μας, με αλληλοσεβασμό και ανιδιοτέλεια. 
Σε αυτή την Ένωση των δυνάμεών μας,  δεν υπάρχει χώρος για προσωπικές φιλοδοξίες. και κομματικές βλέψεις.
Ενωμένοι και μονοιασμένοι θα δώσουμε τον αγώνα «υπέρ Πίστεως και Πατρίδος», όπως επιτάσσει το εθνικό συμφέρον και όπως κάνουμε χρόνια τώρα.


Καλούμε τις αυτόνομες ομάδες και συλλόγους να έρθουν σε επαφή μαζί μας ώστε να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο.
Καλούμε επίσης τους συνέλληνες-δες να στηρίξουν τους κατά τόπους πατριωτικούς πυρήνες.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
με πίστη στην τελική Νίκη του Έθνους, 
προς όλους τους μαχόμενους Ελληνες  
από την Μακεδονία
η ΕΝ.Ε.Δ.

Ενωμένες Ελληνορθόδοξες Δυνάμεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.