Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Ανακοίνωση της ΕΝ.Ε.Δ. 31.12.2019Το 2019 σε λίγες ώρες θα είναι παρελθόν. Δυστυχώς παρελθόν δεν θα είναι η προδοσία της Μακεδονίας, ο λαθρο-εποικισμός, οι αυτοκτονίες των Συνελλήνων, η ανεργία και η μετανάστευση των νέων μας.

Φεύγει το 2019 και για ακόμα μία χρονιά,τα αδέρφια μας που ζουν από την Χειμάρα,το Αργυρόκαστρο,την Κορυτσά,το Μοναστήρι,το Κρούσεβο,την Ίμβρο,την Τραπεζούντα,την Αμμόχωστο και την Κερύνεια κτλ δεν θα γευτούν την πολυπόθητη Ελευθερία και Ένωση με τα της μητέρας Ελλάδος.

Σε αυτή την δύσκολη χρονιά για την Πατρίδα μας, τον Αύγουστο του 2019 γεννήθηκε η ΕΝ.Ε.Δ.
Η ακομμάτιστη δηλαδή ένωση με σκοπό την καλύτερη οργάνωση του αγώνα.
Και είναι γεγονός ότι μέσα σε αυτούς τους λίγους μήνες ζωής της ΕΝΕΔ, καταφέραμε ομάδες και σύλλογοι από διάφορες πόλεις της Μακεδονίας να δημιουργήσουμε τις βάσεις για συντονισμό του Αγώνα.  Είναι ίσως και η πρώτη φορά στην νεώτερη πολιτική ιστορία της Ελλάδος που τόσοι πολλοί σύλλογοι και ομάδες οργανώνονται μεταξύ τους!

Έτσι λοιπόν το 2020 έρχεται και μαζί του φέρνει και την ελπίδα για ένα ισχυρό και ενιαίο μέτωπο εθνικού αγώνα!
Ελπίδα όμως και για αφύπνιση και αγωνιστικό πνεύμα από τον μουδιασμένο Ελληνικό Λαό που βιώνει την μέγγενη της οικονομικής κρίσης από το 2009 και την δημιουργία τοπικών ακομμάτιστων πατριωτικών πυρήνων που θα υποστηριχθούν από την ΕΝ.Ε.Δ.

Ήδη είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι στην Ένωση μας προστέθηκαν τρεις ακόμα αγωνιστικοί πυρήνες.
Η Ομάδα Μακεδόνων Πέλλας, η Μακεδονική Φάλαγγα Καστοριάς και η Ένωσις Ελλήνων Πολιτών για την Μακεδονία! 

Το 2020 για όλους εμάς που αποτελούμε τις Ενωμένες Ελληνορθόδοξες Δυνάμεις είναι ένας χρόνος ορόσημο. Είναι ο πρώτος χρόνος που προγραμματίζουμε εξ αρχής τις δράσεις μας.
Οι στόχοι και οι προσδοκίες μας υψηλοί!Είμαστε όμως πεπεισμένοι ότι η κοινή αγάπη όλων μας για τα ιδανικά του Έθνους μας και η ανιδιοτελή διάθεση για αγώνα, θα είναι η κινητήριος δύναμη μας.

Ευχόμαστε σε όλους τις Ελληνίδες/ες το 2020 να είναι το έτος που ο ελληνισμός θα ξαναβρεί το βηματισμό του και την πίστη σε υψηλές αξίες που κράτησαν ζωντανό το Έθνος μας διά μέσου των αιώνων.

Με εκτίμηση και αγωνιστικό πνεύμα προς όλο τον μαχόμενο ελληνισμό η ΕΝ.Ε.Δ.

Την ΕΝ.Ε.Δ. αποτελούν (με αλφαβητική σειρά):

Ένωσις Ελλήνων Πολιτών για την Μακεδονία
Ιερός Λόχος 2012-Ελληνορθόδοξη Στρατιά

Κάστρο Σερρών
Μακεδόνες Μαχητές
Μακεδονική Σάρισσα Πτολεμαΐδος
Μακεδονική Φάλαγγα Καστοριάς

Ομάδα Μακεδόνων Πέλλας
Πατριωτική Ελληνικός Σύνδεσμος Μονάχου 
Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας
Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.