Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Ελεύθερος ο πατέρας Κλεομένης! Ανακοίνωση Ιερού Λόχου 2012.

Ανακοίνωση

Πριν από λίγο
(απόγευμα Παρασκευής 27/12) αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Ναυπλίου ο Πατέρας Κλεομένης.


Χθες (26/12)
το απόγευμα παραδώσαμε ως Ιερός Λόχος 2012 τα 1000 ευρώ που είχαμε συγκεντρώσει.
Ήταν ακριβώς όσα χρήματα χρειαζόταν για να συγκεντρωθεί το υπόλοιπο ποσό και να αποφυλακιστεί ο πατέρας.
Είμαστε βαθύτατα συγκινημένοι γιατί εμείς ξεκινήσαμε την έκκληση για τη συγκέντρωση χρημάτων  και με την τελική κατάθεση επί της ουσίας "σφραγίσαμε" την απελευθέρωση του πατέρα Κλεομένη.

Ευχαριστούμε όλες και όλους 
τους γνωστούς και άγνωστους φίλους που βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε την δικηγόρο κυρία Παντελίδου που από την αρχή πίστεψε στην προσπάθεια αυτή και ανέλαβε την ευθύνη να συγκεντρώσει το ποσό για την απελευθέρωση του πατέρα Κλεομένη και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να αποφυλακιστεί, καθώς και την εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα που επίσης πρωταγωνίστησε στην πρωτοβουλία αυτή.

Σημαντική διευκρίνηση:
Το αρχικό ποσόν που αρχικά είχε απαιτηθεί ήταν 5800 ευρώ (αντιστοιχούσε στους 18 μήνες φυλάκισης που είχαν επιβληθεί στον πατέρα Κλεομένη).
Όταν μαζεύτηκε το ποσόν αυτό, τότε απαιτήθηκαν από την Εισαγγελία Λάρισας και τα χρήματα από το πρόστιμο (7500 ευρώ), που μαζί με τις προσαυξήσεις από τους τόκους ανέβασαν το συνολικό ποσόν περίπου στα 22.000 ευρώ.
Από όλο αυτό το ποσόν που μαζεύτηκε, ο Ιερός Λόχος 2012 κατάθεσε τα 1000 ευρώ τα οποία έδωσαν Ιερολοχίτες και Φίλοι του συλλόγου μας.

Μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι όταν είμαστε ενωμένοι και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον όπως μας θέλει ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός (κατά Ιωάννη ιζ, 21), τότε ΤΙΠΟΤΕ δεν μπορεί να μας νικήσει!


Ιερός Λόχος 2012 - Ελληνορθόδοξη Στρατιά


ΙΣ ΧΡ

ΝΙ ΚΑΝεότερη Ενημέρωση (29/12/2019):
Λιγότερο από 24 ώρες μετά την αποφυλάκισή του, το Σάββατο 28/12/2019, ο πατήρ Κλεομένης βρέθηκε και πάλι έξω από το Τζαμί στο Βοτανικό, για να τελέσει στην παράκληση προς την Παναγία Ελευθερώτρια (το παρεκκλήσι που ισοπέδωσαν για να χτίσουν το τζαμί).
Τουλάχιστον εδώ και δύο χρόνια, αδιάλειπτα πιστός στην αποστολή του. Έτσι κρατιούνται οι «Θερμοπύλες». Μπορεί κάποιοι να κουράστηκαν, αλλά κάποιοι άλλοι μένουν εκεί, όρθιοι, ασυμβίβαστοι, αρνούμενοι να υποταχθούν, και συνεχίζουν τον αγώνα.Θυμίζουμε τις διαδοχικές δημοσιεύσεις μας :


1. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ τον πατέρα Κλεομένη (Βίντεο από τη σύλληψη κ διαρκής ενημέρωση). Οδηγείται στη ΦΥΛΑΚΗ.

https://ierosloxos2012.blogspot.com/2019/11/blog-post_15.html

2. ΕΚΚΛΗΣΗ οικονομικής βοήθειας για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ του ΠΑΤΕΡΑ ΚΛΕΟΜΕΝΗ.

https://ierosloxos2012.blogspot.com/2019/12/blog-post.html

3. ΜΗΝΥΜΑ πατρός Κλεομένη από τη ΦΥΛΑΚΗ.3 σχόλια:

 1. Είχα διαβάσει ότι το χρέος για την αποφυλάκιση του ήταν πολύ πολύ μεγαλύτερο!!! ...τι έγινε λοιπόν?? Πώς και γιατί κατέβηκε στα χίλια ευρώ που γράφετε? Αυτό έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον νομίζω, διότι τα χίλια ευρώ είναι τόσο μικρό ποσόν που έπρεπε να είχε συγκεντρωθεί από την πρώτη μέρα....Τι μεσολάβησε και μειώθηκε το χρέος???? Περιμένουμε μια απάντηση σας.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φυσικά και δεν μειώθηκε το χρέος (με εξαίρεση κάποιες ημέρες που εξέτησε ο πάτερ στη φυλακή και αφαιρέθηκαν από το χρέος).

  Το χρέος άγγιζε τα 22.000 ευρώ (5800 οι 18 μήνες φυλάκισης, 7500 το πρόστιμο, και άλλα 8000+ η προσαύξηση για το πρόστιμο με επιτόκιο 100%).

  Ο Ιερός Λόχος παρέδωσε στις 26/12/2019, στην κ.Παντελίδου τα 1000 ευρώ που μαζεύτηκαν με πολύ κόπο.
  Την επόμενη μέρα (27/12) έγινε (από την κ. Παντελίδου) η επικοινωνία με την εισαγγελεία Λάρισας και καταβλήθηκαν τα χρήματα και το ίδιο απόγευμα απελευθερώθηκε ο πατέρας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.