Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Ένα μεγάλο «ΕΥΓΕ» στην μαχητική «Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης». ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ από την συγκέντρωση-πορεία στην Κατερίνη (1/12/2019).Ένα μεγάλο «ΕΥΓΕ» στην μαχητική «Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης» 
για την άψογη διοργάνωση της συγκέντρωσης-πορείας την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019, στην Κατερίνη.

Φυσικά ως Ιερός Λόχος 2012, στηρίξαμε εξ αρχής και αυτήν την ακομμάτιστη πρωτοβουλία
και συμμετείχαμε μαζικά.   Συγχαίρουμε θερμά τους 10 περίπου πατριωτικούς συλλόγους και φορείς που παραβρέθηκαν (χαιρέτισαν διαδοχικά: Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης, Ομοσπονδία Πατριωτικών & Ορθοδόξων Σωματείων,  Ιερός Λόχος 2012, Δεσμοί Ελλήνων, Ένωσις Ελλήνων Πολιτών για τη Μακεδονία, Πατριωτική Κίνηση Καβάλας, Σάρισσα Πτολεμαΐδας, Κάστρο Σερρών, Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική, Ενωμένοι Μακεδόνες, Σύλλογος Αμφιπολιτών, Πατριωτική Κίνηση Κατερίνης)


Με τους συναγωνιστές της Πατριωτικής Νεολαίας Κατερίνης, 
γνωριστήκαμε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο 2019, ως προσαχθέντες στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης (δείτε εδώ)!  Καθώς πηγαίναμε από τη Θεσσαλονίκη για να στηρίξουμε τις αντιδράσεις στην Κατερίνη για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, πριν καν μπούμε στην πόλη, μας σταμάτησε η ΕΛ.ΑΣ. και προσήγαγε τα 9 μέλη του Ιερού Λόχου 2012, τους οποίους υπέβαλε σε εξονυχιστικό έλεγχο, όπως και τα οχήματά τους.  Εκεί έφεραν μετά από λίγο μέλη της τοπικής Πατριωτικής Νεολαίας.  Έτσι γνωριστήκαμε για 1η φορά!  Τέτοιες εμπειρίες αντίστασης και ανένδοτου αγώνα φυσικά δεν ξεχνιούνται ποτέ!
η εκπρόσωπος της «Πατριωτικής Νεολαίας Κατερίνης» χαιρετίζει στην εκδήλωση


Ανταμώσαμε μία ακόμη φορά με τους συναγωνιστές μας στο δρόμο, όπως
στις 7 Σεπτεμβρίου στο άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη,
στις 13 Οκτωβρίου στην Έδεσσα,
στις 3 Νοεμβρίου στο Λ.Πύργο Θεσσαλονίκης,
στις 24 Νοεμβρίου στις Σέρρες 
και τώρα 1/12 στην Κατερίνη 
διατρανώνοντας την αποφασιστικότητά μας ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας και αντιδρώντας στον εποικισμό της πατρίδας μας από τους λαθροεισβολείς.Τους χαιρετισμούς και τις ομιλίες, ακολούθησε μια πολύ μαχητική πορεία 
στους δρόμους της Κατερίνης. Επισημαίνουμε ότι ο κόσμος στις πορείες αυξάνει σημαντικά σε σχέση με την κυρίως συγκέντρωση, ένδειξη αφενός της έλλειψης πληροφόρησης (απειροελάχιστα ΜΜΕ και ιστολόγια προβάλουν τις εξαγγελίες πατριωτικών αντιδράσεων) και αφετέρου ότι παρά το κλίμα εκφοβισμού και αστυνομοκρατίας, ο Ελληνισμός αισθάνεται την ανάγκη και μόλις διαπιστώνει ότι γίνεται κάποια συγκέντρωση σπεύδει χωρίς δεύτερη σκέψη να εκφράσει την αντίδρασή του στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ξεπουλήματος της πατρίδας μας.

Φωτογραφίες :

και μερικά πρώτα Βίντεο:
https://vimeo.com/376902866


https://vimeo.com/377056117

Και για να μην νομίζουν οι προδότες της πατρίδας ότι "ξεμπέρδεψαν", ενημερώνουμε ότι από τη νέα χρονιά ετοιμάζονται νέες δράσεις! 

Ιερός Λόχος 2012 - Ελληνορθόδοξη Στρατιά

1 σχόλιο:

  1. Αντίσταση παντού. Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Μπορούμε. Αρκεί να το προσπαθήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.