Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Ανακοίνωση του Ιερού Λόχου σχετικά με όσα συνέβησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης.


Διαβάσαμε πάλι σήμερα σε δεκάδες site την δήλωση της Νοτοπούλου (ναι αυτής που προσλήφθηκε από τον Δήμο Θεσσαλονίκης με σύμβαση καθαρίστριας για «αποκομιδή των απορριμμάτων» και «το σάρωμα των οδών», αλλά δεν δούλεψε ούτε μία μέρα ως καθαρίστρια!).Τώρα, ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατοικοεδρεύει στην Αθήνα (να μην ταλαιπωρείται και ο κύριος Τσίπρας να κάνει κάθε λίγο ταξιδάκια στην Θεσσαλονίκη, μέχρι «γραφείο Πρωθυπουργού» άνοιξε το 2016 στην 28χρονή!).για να μην νομίζετε ότι είναι μοντάζ, η φωτογραφία από ειδησιογραφικό site  εδώ


Θυμήθηκε λοιπόν η κ.Νοτοπούλου ότι εκτός από βουλευτής είναι και πρόεδρος Δημοτικής παράταξης στον Δήμο Θεσσαλονίκης και εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία  (κρυβόμενη πίσω από την βουλευτική της ασυλία) αποκάλεσε τον νόμιμο σύλλογό μας  «φασιστική οργάνωση».


Τον ίδιο συκοφαντικό χαρακτηρισμό επανέλαβαν αρκετές εφημερίδες.
Είναι γνωστός ο ρόλος των ΜΜΕ, αρχικά να εξαφανίζουν κάθε ακομμάτιστη και μη ελεγχόμενη πατριωτική πρωτοβουλία, και αν δουν ότι δεν μπορούν με τίποτε να την σταματήσουν, αρχίζουν συστηματικά να την συκοφαντούν,
αποκαλώντας κι αυτοί τον νόμιμο σύλλογό μας «φασιστική οργάνωση».
Δείτε πχ το in.gr (εδώ) :


Δείτε :  «ανάγνωση επιστολής φασιστικής οργάνωσης» αναφέρει και το newsbeast (εδώ):

και ένα σωρό αντίστοιχα δημοσιεύματα όπως αυτό :


Για να δείτε τι θα πει ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, διαβάστε τι γράφει η εφημερίδα «Μακεδονία» (εδώ) :


Που την είδαν την «επιστολή του Ιερού Λόχου»;  ΠΟΥΘΕΝΑ.  
Βαφτίζοντας όμως κάθε μαζική αντίδραση δημοτών ως αντίδραση «φασιστικής» ή «ακροδεξιάς» οργάνωσης, και χύνοντας οι δημοτικοί σύμβουλοι της αριστεράς άφθονα «κροκοδείλια δάκρυα» αλλά και διακόπτοντας προκλητικά και διαρκώς την ανάγνωση της επιστολής των δημοτών πετυχαίνουν να δημιουργήσουν το κατάλληλο «κλίμα» για να μην περάσει η πρόταση διακοπής της χρηματοδότησης και κυρίως για να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο στο μέλλον. Κλασσικές αριστερίστικες πρακτικές φίμωσης της αντίθετης άποψης, από τα φοιτητικά αμφιθέατρα.


Όλα ξεκίνησαν επειδή 81 δημότες της Θεσσαλονίκης παρέδωσαν επιστολή-αίτημα προκειμένου να μην ανανεωθεί η συμμετοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης στο πρόγραμμα REACT.
Είναι υποχρέωση του Δήμου να διαβάζει κάθε αντίστοιχη επιστολή-αίτημα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν είναι υπογεγραμμένη από δημότες. Το Δημοτικό Συμβούλιο υπάρχει και εκλέγεται από τους δημότες για τους δημότες. 


Το πρόγραμμα REACT αφορά τους πρόσφυγες  (REfugees=πρόσφυγας ACT=δράση).
Η επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος REACT : Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, Δήμοι, ΜΚΟ ..., ΧΑΝΘ! Τα κονδύλια είναι πολλά, ποιος θα ελέγξει και τι να ελέγξει, ειδικά όταν πρόκειται για μετακινούμενους «πρόσφυγες» κατ' ουσίαν αγνώστου ταυτότητας;!

Όμως από τους ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ που έχουν κατακλύσει την πόλη μας, την Θεσσαλονίκη,  πόσοι είναι πραγματικά πρόσφυγες; Ελάχιστοι. 
Εξ άλλου ο πρόσφυγας προστατεύεται στην 1η μη εμπόλεμη χώρα (Τουρκία). Η Τουρκία δεν έχει πόλεμο. Δεν μπορούν λοιπόν να αναγνωρίζονται ως πρόσφυγες στην Ελλάδα.
Μην κρυβόμαστε, οι πρώην μαχητές του ISIS δεν ήρθαν να γλιτώσουν από τον πόλεμο αλλά να εποικίσουν ως Ισλαμιστές την Ευρώπη. 
Είναι λοιπόν λαθρομετανάστες και όχι μόνον δεν πρέπει να τους δίνονται δωρεάν σπίτια, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και επιδόματα, αλλά πρέπει να απελαύνονται άμεσα από τη χώρα ως παράνομοι εισβολείς.
Όσο για το παράδοξο, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ να χάνουν τα έγγραφα ταυτοποίησης τους αλλά να ΜΗΝ χάνουν τα smartphone κινητά τους και να μιλάνε με τις ώρες με αυτά, ας αφήσουμε την κοινή λογική να δώσει την εξήγηση.
Στο χθεσινό «θέατρο» που παίχτηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν μπορούσε να λείψει το ΚΚΕ!
Ένα ακόμη άρθρο της ίδιας εφημερίδας (εδώ) μιλάει για «ρατσιστικό παραλήρημα κατά των προσφύγων» και αναπαράγει τα υβριστικά σχόλια για «εμετικές δηλώσεις» και «πατσαβούρες της Βέρμαχτ»:

Δεν περιμένουμε από κανέναν ιδεολογικό απόγονο
  • του Στάλιν με τους εκατομμύρια αντιφρονούντες εκτελεσθέντες στα Γκουλάγκ της Σιβηρίας, 
  • του Αβραάμ Μπεναρόγια και 
  • των ΕΑΜοΒουλγάρων που είχαν συμφωνήσει στην ίδρυση της ανεξάρτητης Μακεδονίας και εκτέλεσαν με συνοπτικά «λαϊκά δικαστήρια» ΧΙΛΙΑΔΕΣ αμάχους και Έλληνες στρατιώτες, 
να πιστέψουν στην «ελευθερία του λόγου». 


Η επιστολή των 81 δημοτών του Δήμου Θεσσαλονίκης ΔΕΝ προέρχεται από τον Ιερό Λόχο 2012.
Φυσικά και δεν την αποποιούμαστε, αντίθετα, την επικροτούμε και συγχαίρουμε όλους όσους τόλμησαν και την υπέγραψαν, ΚΟΝΤΡΑ στην τρομοκρατία της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Πότε επί τέλους θα καταλάβετε ότι ΚΑΘΕ δημότης, ΚΑΘΕ πολίτης, ΚΑΘΕ Έλληνας, ανεξαρτήτως σε ποιο σύλλογο ανήκει, δικαιούται να έχει δικαίωμα λόγου. 


Όποιος θέλει να υπερασπίζεται τα δικαιώματά των λαθρομεταναστών, 
όπως πχ των Πακιστανών,
που πριν 2-3 μέρες έκαναν πορεία στη Χριστουγεννιάτικη Αθήνα φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάαρ» (ούτε μία γυναίκα ανάμεσά τους αλλά καμία που παριστάνει την αριστερή-φεμινίστρια δεν θέλει να το βλέπει ούτε αυτό):
Όποιος αγαπάει τόσο πολύ τους λαθροεισβολείς και συγκινείται, 
μπορεί να το δείξει έμπρακτα : ας τους πάρει σπίτι του!  
Κάποιοι δήθεν «πονόψυχοι», υποτιμούν την νοημοσύνη μας.Καλούμε τους Έλληνες-Ελληνίδες 
να καταθέσουν αντίστοιχα αιτήματα στα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια
διακοπής των προγραμμάτων στέγασης των λαθρομεταναστών.


Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.