Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Γνωστοποίηση για διαγραφή μέλους μας.


Είναι η πρώτη φορά που ανακοινώνουμε την διαγραφή ενός μέλους μας αλλά το κρίνουμε αναγκαίο λόγω ότι λαμβάνουμε πολλά μηνύματα από φίλους του συλλόγου μας σχετικά με το θέμα.

Ενημερώνουμε λοιπόν ότι ο συναγωνιστής και εκδότης κ.Αλέξανδρος Καρράς, σήμερα 24/4/2020 διαγράφηκε από τον Σύλλογό μας (Ιερό Λόχο 2012), λόγω διαφορετικών ιδεολογικών προσεγγίσεων, τις οποίες διατύπωσε με σειρά άρθρων και άλλων δημόσιων τοποθετήσεών του μέσω του διαδικτύου, με αφορμή τον κοροναϊκό και την επιβολή αυστηρών και πρωτοφανών περιοριστικών μέτρων όπως το κλείσιμο των εκκλησιών.

Επαναλαμβάνουμε ότι ο λόγος που προβαίνουμε για πρώτη φορά σε μια τέτοια, δημόσια γνωστοποίηση, είναι επειδή ο εκδότης κ. Αλέξανδρος Καρράς είναι ένα γνωστό δημόσιο πρόσωπο, και δεν θέλουμε να προκαλείται σύγχυση των απόψεων που ο ίδιος δημόσια εκφράζει, με την ιδιότητα του μέλους του Ιερού Λόχου 2012 και των όσων είναι γνωστό ότι πρεσβεύει ο Σύλλογός μας.

Ενδεικτικά δημοσιεύματα όπου διαπιστώνεται ότι οι απόψεις του κ.Καρρά είναι φανερά αντίθετες με τις απόψεις του συλλόγου μας

και ακολούθησε ένα ακόμη δημοσίευμα (εδώ):
Γράφει ο Αλέξανδρος Καρράς
«...Είναι αφάνταστα τραγικό να παρατηρεί κανείς την προσπάθεια των εθνικιστών να πολιτικοποιήσουν την πανδημία ώστε να αντιπολιτευθούν την κυβέρνηση, απλά γιατί συνηθίσαμε να αντιδρούμε σαν το ΚΚΕ. Συνήθισε ο δικός μας χώρος να μην έχει θέσεις σοβαρές, πρακτικές, άμεσες, οικονομικές, κοινωνικές και σύγχρονες. ...»
«Και κατηγορηθήκαμε ως νεοδημοκράτες και δεξιοί διότι δεν υποστηρίξαμε θεωρίες συνωμοσίας και επειδή δεν εναντιωθήκαμε στα περιοριστικά μέτρα μόνο και μόνο επειδή κυβερνάει η δεξιά.»

Τέλος διαβεβαιώνουμε ότι η διαγραφή του έγινε για καθαρά ιδεολογικούς λόγους και δεν υπήρξε  καμία απολύτως προσωπική διένεξη.

Πάντα πιστοί στις αξίες και στα ιδανικά μας

Ιερός Λόχος 2012
Ελληνορθόδοξη Στρατιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.