Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Αφιέρωμα στον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ (νο1). «Εθνικισμός: Τίτλος Τιμής. Λίγοι εναντίον πολλών»Δεν μπορούν όλοι να είναι Εθνικιστές, αυτή είναι η αλήθεια.

Και δεν μπορούν να είναι όλοι, γιατί οι εθνικοί αγώνες είναι συνδεδεμένοι με διώξεις, συλλήψεις, στοχοποίηση, απειλές, σωματικό και οικονομικό κόστος για τους αγωνιστές.Ως εκ τούτου η ιδιότητα του Εθνικιστή αποτελεί για τους φέροντες τίτλο τιμής.

Τίτλος τιμής σε ανθρώπους που έχουν ξεπεράσει το «εγώ» τους.

Άνθρωποι που αντιμετωπίζουν την επικρατούσα αντίληψη του ευδαιμονισμού και της καλοπέρασης ως εχθρικό συναίσθημα και εκτίθενται όρθιοι απέναντι στο πανίσχυρο νεοταξικό σύστημα.Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που εμείς, οι Εθνικιστές, είμαστε λίγοι εναντίον των πολλών.

Και ούτε φυσικά πρέπει να μας πτοεί αυτό, γιατί τώρα φαίνεται ποιοι αξίζουμε, τώρα φαίνεται ποιοι μπορούν να αντέξουν στον πόλεμο των διεθνιστών (υλιστών, καπιταλιστών και κομμουνιστών).Ο Εθνικισμός είναι δεδομένο ότι θα επικρατήσει. Είναι δεδομένο γιατί πρεσβεύει το φυσιολογικό, τις ανώτερες Αξίες και είναι έμφυτο στους Ανθρώπους από τον Θεό.

Αφιερωμένοι και ταγμένοι στους ανώτερους και ιερούς σκοπούς της επιβίωσης και ανέλιξης Έθνους και Πατρίδος, ενώνουμε τα τρία δάκτυλα της δεξιάς χειρός μας και σταυρώνουμε το σώμα μας.

Συν Χριστώ θα Νικήσουμε.

Νίκη υπέρ Πίστεως και Πατρίδος και Έθνους.

Όσοι Ζωντανοί.


Ιερός Λόχος 2012 - Έφεδροι & Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων
Το αφιέρωμά μας στον Εθνικισμό συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.