Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

4ο Makedonian Pride: η εκδήλωση που έγινε θεσμός στον εθνικιστικό χώρο! Βίντεο, φωτογραφίες, ομιλίες!Με μεγάλη επιτυχία,
με συγκέντρωση κ πορεία στην παραλία κ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε  την Κυριακή 19/6/2022 το 4ο Makedonian Pride!Ήταν αφιερωμένο στα 4 έτη από την υπογραφή της προδοτικής «Συμφωνίας των Πρεσπών».

Όπως θα δείτε στα βίντεο και τις φωτογραφίες, σημαντική ήταν η παρουσία της νεολαίας!

Μετά από 4 χρόνια απειλών, αντισυγκεντρώσεων, ανακοινώσεων Δημάρχων, Δημοτικών Συμβουλίων και ολοκλήρου του αριστερού πολιτικού συρφετού,
το 4ο Makedonian Pride πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, στο Λευκό Πύργο, 
ενώ η μουσική κ τα πατριωτικά μηνύματα έπαιζαν από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά.

Μια ακόμη πρωτόγνωρη εκδήλωση στον εθνικιστικό χώρο.


Βίντεο:


Δείτε το βίντεο στο vk.com εδώ: 
 Δείτε το βίντεο με το «Μακεδονία Ξακουστή» έξω από το «Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα» 
(στο κτήριο που στέγαζε το «Ελληνικό Προξενείο» επί Τουρκοκρατίας 
στα χρόνια του Μακεδονικού Αγώνα):

και ο σύνδεσμος του βίντεο στο vk.com :
Δείτε και το 3ο βίντεο με τις ομιλίες της εκδήλωσης, στο σύνδεσμο στο facebook εδώ:
Κλείνουμε το αφιέρωμα μας
απευθύνοντας ένα ερώτημα σε όλες τις φυλλάδες και ιστοσελίδες των αριστερών και των αναρχοκομμουνιστών μπαχαλάκηδων της πόλης:

Στο 1ο Makedonian Pride που έγινε «στο δρόμο» (δείτε εδώ), μετά από παρεμβάσεις του ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, γράφατε ψέματα ότι δεν έγινε ποτέ!

Στο 2ο (δείτε εδώκαι 3ο (δείτε εδώ Makedonian Pride που πραγματοποιήθηκαν στο πρώην «Στρατόπεδο Καρατάσιου» λέγατε ότι «περιθωριοποιήσατε τους φασίστες χιλιόμετρα μακριά» (στην πραγματικότητα έγινε στη δυτική Θεσσαλονίκη, μόλις 4 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης).

Φέτος, που το 4ο Makedonian Pride έγινε στο Λευκό Πύργο και οι μουσικές μας ακουγόταν μέχρι τα πρεζοστέκια σας στη Ναυαρίνου τι θα γράψετε; !!!

Αλλά τέτοια ζαλισμένα πρόβατα είναι αυτά που σας διαβάζουν, ότι κι αν τους σερβίρετε το τρώνε αμάσητο, όπως και την ψεύτικη ιδεολογία σας.

Ο Ιερός Λόχος 2012 με τη βοήθεια του Τριαδικού μας Θεού, θα είναι πάντα εδώ, στην Ορθόδοξη και Εθνικιστική Θεσσαλονίκη μας για να πονάει κάθε ανθέλληνα !Αλήτες Προδότες Πολιτικοί

Η Μακεδονία είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ!


Ιερός Λόχος 2012 - Έφεδροι & Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων 

Δέκα χρόνια Αγώνες για την Ελλάδα κ την Ορθοδοξία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.