Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Γιώργος και Μάνος... ΑΘΑΝΑΤΟΙ!


 1η Νοεμβρίου 2013 Νέο Ηράκλειο Αττικής. Ο χρόνος σταματάει στις 19.05μμ όταν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής δολοφονούνται δύο νεαρά Ελληνόπουλα και ένα τρίτο τραυματίζεται.Τα χρόνια πέρασαν και οι μόνοι που θυμούνται τους δολοφονημένους συναγωνιστές είναι οι Εθνικιστές.

Κανένα συστημικό μμε και κανένας ξεφτιλισμένος πολιτικός του "δημοκρατικού" τόξου δεν αναφέρεται σε αυτή την διπλή πολιτική δολοφονία.

Μια πολιτική δολοφονία που σε συνδυασμό με την δολοφονία του Φύσσα στοχοποίεισαι τον Εθνικισμό και ανάκοψε την δυναμικότητα του κινήματος που εκφραζόταν πολιτικά από την Χρυση Αυγή.

Τα χρόνια πέρασαν και αθώοι Έλληνες Εθνικιστές βρέθηκαν στην φυλακή και στον αντίποδα αυτού οι δολοφόνοι του Γιώργου και του Μάνου - φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί - κυκλοφορούν ανάμεσα μας.


Οι συναγωνιστές όμως μπορεί βιολογικά να φεύγουν από κοντά μας, όμως όσο τους θυμόμαστε και τιμούμε την θυσία τους τότε ζουν μαζί μας και μας οδηγούν!
Στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη 1.10.22 λίγοι Έλληνες Εθνικιστές από τον σύλλογο μας (Ιερός Λόχος 2012) καθώς και από το Εθνικό Κόμμα Έλληνες βρεθήκαμε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να αποδώσουμε την τιμή προς τους δολοφονήμενους Συνέλληνες.


Στις 1905μμ, την ώρα που οι σφαίρες σκότωναν τον Γιώργο και τον Μάνο πριν από εννέα χρόνια, τηρήσαμε ενός λεπτού σιγή.

Ακολούθησε ο Εθνικός Υμνος με τα ανάλογα συνθήματα.Δείτε το βίντεο και στο you tube και στο Vk

Λίγο μετά διακόψαμε την ροή της κυκλοφορίας ανοίγοντας ένα μεγάλο πανό.
Στο τέλος της εκδήλωσης το πανό αναρτήθηκε σε αερογέφυρα στην Θεσσαλονίκη.Ως ελάχιστο φόρο τιμής ο Τομέας Γυναικών του συλλόγου μας δημιούργησε ένα συγκινητικό όσο και ανατριχιαστικό βίντεο αφιέρωμα.

Δείτε το εδώ αξίζει!

Κλείνουμε την ταπεινή ανάρτηση με τα λόγια του Χείλων του Λακεδαιμόνιου που έζησε τον 6ο πΧ αιώνα :

"Η άριστη πολιτεία είναι εκείνη που υπακούει στους νόμους και όχι στους πολιτικούς..." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.