Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Αλήτες Φονιάδες Πολιτικοί!Φτάνουν οι συγνώμες, Απαιτούμε Δικαιοσύνη!

 


Σάββατο 4 Μαρτίου 2023. Ένα διαφορετικό Σάββατο από όλα τα υπόλοιπα. Ένα Σάββατο όπου η Πατρίδα μας θρηνεί τα δεκάδες Ελληνόπουλα που χάθηκαν στην τραγωδία των Τεμπών. 
Και ενώ το αίμα των αθώων θυμάτων είναι ακόμα νωπό, βλέπουμε τα κόμματα του "δημοκρατικού τόξου" να επιδίδονται σε αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά. Στον ψηφοθηρικό κυνήγι χωρίς καμία αιδώ. 
Από την μία πλευρά η Νέα Δημοκρατία να προσπαθεί να μαζέψει τα ασημάζευτα και από την άλλη τα υπόλοιπα κόμματα να προσπαθούν να κερδίσουν  ψηφαλάκια. 
Ξεχάστηκαν και οι παιδεραστές, πάει και ο Πολάκης, πάει και η Καϊλη. 
Και φοβόμαστε ότι όλα θα ξεχαστούν και οι πραγματικοί ένοχοι, που δεν είναι άλλοι από τους πολιτικούς που στο βωμό του κέρδους θυσιάζουν την ασφάλεια μας, θα παραμείνουν στο απυρόβλητο. 
Σεβόμενοι λοιπόν την μνήμη των αδικοχαμένων Ελληνόπουλων θελήσαμε απλά και ταπεινά να στείλουμε ένα μήνυμα στον Ελληνικό Λαό. 
Ότι αυτοί που μας κυβερνούν, είναι πολιτικά Αλήτες και Φονιάδες. 
Έτσι χωρίς συνθήματα και πολιτικά τρικ αναρτήσαμα σε κεντρική γέφυρα της Θεσσαλονίκης το πανό που ετοιμάσαμε στα γραφεία μας. 


Δυστυχώς ο Ελληνικός Λαός δεν τολμάει να τιμωρήσει όπως πραγματικά πονάει τους ψηφοθήρες της Βουλής. 
Γνωρίζουμε και μας λυπεί αυτό, ότι σε λίγους μήνες που θα έχουμε εκλογές ο Ελληνικός Λαός θα υπερψηφίσει τα ίδια κόμματα που μας έφεραν σε αυτό το σημείο. 

Όμως οι Εθνικιστές δεν ξεχνούν. 
Φτάνουν οι συγνώμες, Απαιτούμε Δικαιοσύνη! 
Για να μην ξαναθρηνήσουμε αδικοχαμένες ζωές. 

Ιερός Λόχος 2012 Ελληνορθόδοξη Στρατιά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.