Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Μια βραδιά αφιερωμένη στους αδίκως φυλακισμένους Εθνικιστές της δίκης της Χρυσής Αυγής. Αντώνης Γρέγος, Γιάννης Λαγός και Ηλίας Παναγιώταρος.


Το Σάββατο 11/3/2023 σε μια άκρως συγκινητική βραδιά αφιερωμένη στους αδίκως φυλακισμένους Εθνικιστές της δίκης της Χρυσής Αυγής, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον πρώην βουλευτή και πολιτικό κρατούμενο Αντώνη Γρέγο.
Εκτός από την ομιλία του Αντώνη Γρέγου υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ευρωβουλευτή και πολιτικό κρατούμενο Γιάννη Λαγό καθώς και ηχητικό μήνυμα του επίσης πρώην βουλευτή και πολιτικού κρατούμενου Ηλία Παναγιώταρου.
Δείτε τα τρία βίντεο εδώ :
Ομιλία Αντώνη Γρέγου εδώ :
Τηλεφωνική επικοινωνία Γιάννη Λαγού εδώ : You Tube ή Vk
Ηχητικό μήνυμα του Ηλία Παναγιώταρου εδώ : You Tube ή Vk

Ευχόμαστε σύντομα απελευθέρωση σε όλους τους Εθνικιστες πολιτικούς κρατούμενους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.