Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

"Στο πρώτο το βαγόνι όλη η βουλή..." Δίκτυο Μαθητές Εθνικιστές

 

Στο πρώτο το βαγόνι όλη η βουλή 
Να ξεβρωμίσει ο τόπος να δούμε προκοπή! 

Ακόμα το αίμα των αθώων θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών δεν έχει στεγνώσει και τα ρημάδια της βουλής κανιβαλίζουν την μνήμη τους για ψηφοθηρικούς λόγους. 
Η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να δικαιολογήσει το αδικαιολόγητα και να χαμηλώσει τους τόνους της λαϊκής οργής. 
Η αριστερά με πορείες έχει καπελώσει κάθε ακομμάτιστη φωνή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι πορείες με κομματικές σημαίες της αριστερής πλέμπας. Ειδικά στο εργατικό κίνημα και στην μαθητική νεολαία προσπαθεί να φαίνεται ως η μοναδική φωνή. 
Όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. 
Υπάρχουν Μαθητές Εθνικιστές με το δικό τους δίκτυο. 
Πριν λίγες ώρες στο μέιλ του συλλόγου μας μας ήρθαν φωτογραφικό υλικό από δράσεις τους. 

Εθνικισμός σημαίνει Ιδεολογία, σημαίνει δράση σημαίνει νεανικό πάθος για υψηλούς στόχους. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που όλο και περισσότεροι νέοι και νέες  ενθουσιάζονται από την βιοθεωρία του Εθνικισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.