Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Έξω οι Έλληνες μέσα οι "Μακεδόνες" από τον Δήμο Καλαμαριάς!Ντροπή ραγιάδες!

 


Έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι οι πολιτικάντηδες του τόπου μας απεχθάνονται τους Έλληνες Εθνικιστές αλλά "σέρνουν" σαν σκύλες πίσω από κάθε Εθνικιστή των Βαλκανίων.
Ακόμη μία φορά επιβεβαιωνόμαστε βλέποντας τον Δήμο Καλαμαριάς να παραχωρεί χώρο σε κάποιον Σκοπιανό καλλιτέχνη. 
Και θυμώμαστε πόσο αισχρά είχε απαντήσει στον σύλλογο μας στο νόμιμο και δίκαιο αίτημα μας, για να  παραχωρήσει το πρώην στρατόπεδο Κόδρα για το 1ο Makedonian Pride (δείτε εδώ).
Λογικό συμπέρασμα είναι λοιπόν ότι ο Δήμος Καλαμαριάς απεχθάνεται τους Μακεδόνες αλλά σέρνει κυριολεκτικά πίσω από αυτούς που δηλώνουν ότι είναι από την Βόρεια Μακεδονία. 
Μα δεν ντρέπεστε καθόλου εκεί στο δημοτικό συμβούλιο; Αίσχως και ντροπή!
Φυσικά όλο το γεγονός ήρθε να το προβάλλει με χαρά και ικανοποίηση η σκοπιανική πλευρά μέσω της "Κίνηση προώθησης της Μητρικής Γλώσσας". 
Να υπενθυμίζουμε ότι νομιμοποιήθηκε πριν λίγους μήνες από το Πρωτοδικείο Φλώρινας και η Κίνηση προώθησης της Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα. 
Τελικά η σήψη και η μπόχα από την γάγγραινα του κρατικού ανθελληνισμού δεν μπορεί να καλυφθεί με τίποτα.
Τέλος πρέπει να αναφέρουμε ότι κάποιοι όντως αντέδρασαν στην Καλαμαριά. 


Δεν γνωρίζουμε σε ποιο πολιτικό χώρο ανήκει η συγκεκριμένη παράταξη αλλά σωστά έκανε και αντέδρασε. 

Για την ιστορία ας θυμηθούμε τι είχε γίνει το 2019 στο 1ο Makedonian Pride
Δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.