Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Δεν γίνεσαι οικολόγος αλλάζοντας απορυπαντικό. Οικολόγος γίνεσαι όταν αλλάζεις νοοτροπία!

 


Μια φωτογραφία χίλιες σκέψεις, χίλια συμπεράσματα. Μια συσκευασία απορυπαντικού, φιλικό προς το περιβάλλον πεταμένο έξω από τον κάδο ανακύκλωσης. 
Πραγματικά εάν λίγο εμβαθύνει κάποιος στην φωτογραφία βλέπει την υποκρισία της οικολογικής συνείδησης που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία.
Δεν γίνεσαι οικολόγος αγοράζοντας απλά ένα απορυπαντικό που υπόσχεται ότι είναι φιλικό προς το περιβάλλον. 
Οικολογική συνείδηση αποκτάς όταν μάθεις να αγαπάς το περιβάλλον που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής κληρονομιάς σου και όταν αντιληφθείς ότι αυτήν την Πατρίδα θα την παραδώσεις στους επόμενους Έλληνες.
Είναι λυπηρό να βλέπεις σκουπίδια πεταμένα γύρω από τους κάδους ειδικά σε μέρη που συχνάζει η νεολαία. 
Στην Πατρίδα μας θα αλλάξουν πολλά προς το καλύτερο, όταν αντιληφθούμε ότι Εθνικισμός και Οικολογία είναι έννοιες που συνδέονται άρρηκτα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.