Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Ένας καλός λόγος για να μποϋκοτάζ στην Nestle!

 


🔴 Εδώ είναι ένας καλός λόγος για να μποϊκοτάρετε τη Neslé ‼️

 Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé, Peter Brabeck-Letmathe, δήλωσε ότι «το νερό είναι ένα τρόφιμο όπως όλα τα άλλα και πρέπει να έχει αξία στην αγορά».  Όσο για τα βιολογικά τρόφιμα, «είχε πει» ότι οι ΓΤΟ είναι καλύτεροι γιατί δεν σε αρρωσταίνουν.  Μια λογική αντίληψη από την καπιταλιστική σκοπιά, αλλά πίσω από αυτή τη δήλωση κρύβεται μια μνημειώδης επιχείρηση και ο θάνατος χιλιάδων Αφρικανών παιδιών...
 
 Σε μια κοινωνία όπου τα πάντα μπορούν να έχουν αγοραία αξία, όπου η πλειοψηφία της γης έχει ιδιωτικοποιηθεί και όπου, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο του Κιότο, εταιρείες σε βιομηχανικές χώρες αγοράζουν δικαιώματα εκπομπής CO2 από εταιρείες που εκπέμπουν λιγότερο CO2 στην ατμόσφαιρα, η Nestlé στοιχηματίζει ότι Τα επόμενα χρόνια, ο πόρος που μπορεί να εξασφαλίσει την ανάπτυξη της εταιρείας θα είναι το «νερό».  Με αυτόν τον τρόπο η Nestlé βρήκε τον καλύτερο τρόπο παραγωγής «διαφανούς χρυσού», βοηθούμενη από εταιρείες όπως η Monsanto και η Maïzadour, οι οποίες, με τα φυτοφάρμακά τους, μολύνουν όλο και περισσότερο τα υπόγεια νερά, χωρίς να αφήνουν άλλη επιλογή στους πληθυσμούς από το να αγοράζουν εμφιαλωμένο νερό ή να πεθαίνουν από μέθη. .
 
 Η Nestlé είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων στον κόσμο, τα προϊόντα της κυμαίνονται από καφέ μέχρι κατεψυγμένες πίτσες και παγωτά.  Η Nestlé τυγχάνει επίσης να είναι ο μεγαλύτερος πωλητής γάλακτος σε σκόνη για βρέφη, από τον οποίο από μόνη της κατέχει το 40% της αγοράς.  Είναι επίσης ο ηγέτης στην αγορά μεταλλικού νερού, με τζίρο που ξεπερνά τα 80 δισεκατομμύρια ευρώ, δώρο θεού σε έναν κόσμο όπου 900 εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό.  Στο Πακιστάν για παράδειγμα, πριν από μερικά χρόνια το νερό ήταν δωρεάν, τώρα σερβίρουμε μόνο νερό Pure Life, μια νέα σειρά από τη Nestlé.  Στις φτωχογειτονιές, οι πηγές νερού εξαντλούνται και η αναλώτισή τους αυξάνεται μέρα με τη μέρα: τώρα αν θέλεις να πιεις νερό, πρέπει να αγοράσεις εμφιαλωμένο Pure Life.
 
 Γάλα σε σκόνη Nestlé για ανάμειξη με μεταλλικό νερό Nestlé για βρέφη από την Αφρική
 
 Σε όλο τον κόσμο, ενάμιση εκατομμύριο νεογέννητα πεθαίνουν κάθε χρόνο εξαιτίας του γάλακτος σε σκόνη.  Αυτό είναι το ανησυχητικό νούμερο που δίνουν ο ΠΟΥ (Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας) και η UNICEF, δύο φορείς του ΟΗΕ, που καταγγέλλουν τη χρήση υποκατάστατων μητρικού γάλακτος.  Ο κύκλος εργασιών του κλάδου ζυγίζει 1,3 δισεκατομμύρια για την εταιρεία, τίποτα αμελητέα.  Μια βρετανική μελέτη έδειξε ότι στη Μπουρκίνα Φάσο και στο Τόγκο, υπολογίζεται ότι το 15% των κέντρων υγείας λαμβάνουν δωρεάν διαφημιστικό υλικό και γάλα σε σκόνη, ένα πραγματικό δηλητηριασμένο δώρο.  Στην Αφρική, οι διαφημίσεις ενθαρρύνουν τις μητέρες να ακολουθούν δυτικούς τρόπους ζωής και οτιδήποτε προέρχεται από τη Δύση έχει μεγάλο κύρος στους πληθυσμούς της υποσαχάριας Αφρικής.
 
 Μέχρι στιγμής, μην ανησυχείτε, όλοι συμφωνούν ότι μια μητέρα μπορεί να θηλάσει ή να ταΐσει με μπιμπερό το παιδί της: επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι δεν υπάρχει πνευματική διαφορά μεταξύ ενός παιδιού που θηλάζει και ενός παιδιού που έχει τραφεί με μπιμπερό.  Μόνο που στην Αφρική, οι υλικές και οικονομικές συνθήκες του πληθυσμού δεν είναι οι ίδιες με την Ευρώπη.  Έτσι, οι φτωχότεροι πληθυσμοί αραιώνουν τη σκόνη πάρα πολύ για να εξοικονομήσουν χρήματα, γεγονός που προκαλεί υποσιτισμό που αφήνει το βρέφος στο έλεος των μολυσματικών ασθενειών.  Ακόμη χειρότερα, σε έναν κόσμο όπου 900 εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό, οι οικογένειες αραιώνουν το γάλα σε σκόνη με νερό από μολυσμένα ποτάμια, προκαλώντας τεράστια διάρροια που οδηγεί σε υποσιτισμό στα παιδιά και μετά σε θάνατο.
 
 Ο κ. Peter Brabeck-Letmathe καυχιέται ότι προστατεύει τους πληθυσμούς γιατί τα βιολογικά είναι πιο επικίνδυνα από τους ΓΤΟ, ένας λύκος με ένδυμα προβάτου!  Ενώ οι φίλοι του στις μεταλλευτικές και αγροτικές βιομηχανίες ρίχνουν τα απόβλητά τους μόνο σε αφρικανικά ποτάμια, σκοτώνοντας σταδιακά τον πληθυσμό.  Δεν καταλαβαίνει γιατί οι αφρικανικές οικογένειες πίνουν νερό από τα ποτάμια αντί να αγοράζουν νερό Nestlé!

Στο Maine των Ηνωμένων Πολιτειών, στους πρόποδες του όρους Ουάσιγκτον, όπου ο νόμος επιτρέπει την απεριόριστη άντληση νερού, η Nestlé έχτισε το μεγαλύτερο εργοστάσιο εμφιάλωσης στον κόσμο και πουλάει το ίδιο νερό που ρέει από τη βρύση.  Αυτό το παράδειγμα καταδεικνύει ξεκάθαρα ότι η επιδίωξη κέρδους με επικεφαλής τους μεγάλους βιομηχανικούς ομίλους οδηγεί μόνο στην καταστροφή του περιβάλλοντος και στην καταπάτηση των δικαιωμάτων των τοπικών πληθυσμών, μονοπωλώντας τους πόρους για να τους αναγκάσουν να αγοράσουν προϊόντα που θα έπρεπε να τους επιστρέψουν σωστά, και δωρεάν.

Το κείμενο είναι μεταφρασμένο από από το Google Translate από γαλλικό άρθρο.

Green Nationalist 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.