Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Δύναμη μάς η αλληλεγγύη! Κοινωνική Δράση του συλλόγου μας.

 


Είναι γεγονός ότι την κρίση των τοκογλύφων καπιταλιστών που μας έχει επιβληθεί, την πληρώνει μόνο ο Ελληνικός Λαός.
Γεγονός είναι επίσης ότι το ανάλγητο κράτος μαριονέτα προωθεί την αντικατάσταση των, Ελλήνων με τους χιλιάδες έποικους που καλεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη της ΝΔ (με τις ευλογίες όλου του δημοκρατικού τόξου).
Η μεγαλύτερη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει σήμερα κάποιος είναι να στηρίξει την Ελληνική Οικογένεια. Και ακόμα πιο θεάρεστο είναι να στηρίξει τις πολύτεκνες Ελληνικές Οικογένειες. 


Ως εκ τούτου, ο σύλλογος μας για ακόμη μια φορά φορά στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς, βοήθησε τρεις Ελληνικές Οικογένειες που πλήττονται από την οικονομική μάστιγα της φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού.
Με μεγάλη διακριτικότητα Εθελοντές του συλλόγου προσέφεραν τρόφιμα στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας τις ημέρες του Πάσχα.


Ελπίζουμε σύντομα όλοι οι Έλληνες να αντιληφθούν ότι το συμφέρον τους είναι άμεσα συνδεδεμένο με το Εθνικό συμφέρον και να αγαπήσουν λίγο περισσότερο την Πατρίδα μας. 
Τέλος θεωρούμε ότι με μια Εθνική Κυβέρνηση κανένας Έλληνας και καμία Ελληνίδα δεν θα έχει την ανάγκη της βοήθειας μας. 

Όλες οι φιλανθρωπικές και κοινωνικές δράσεις αφιερώνονται στην μνήμη του μέλους μας "Λοχίας Καταδρομών Φλωρίδης Ιάκωβος" . Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.