Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Ολοκληρώθηκε η κοινή δράση Ιερού Λόχου και Εθνικής Φάλαγγας για την Καρδίτσα! (φώτο & βίντεο)

 


Κάθε δράση έχει το δικό της ειδικό βάρος. Όταν όμως πρόκειται για μία δράση η οποία αποτελεί έστω και μικρό "γρανάζι" ενός ευρύτερου μηχανισμού που σώζει ζωές, τότε ναι, έχει ιδιαίτερη σημασία.
Μια τέτοια δράση ήταν και δράση συγκέντρωσης και  προώθησης τροφίμων και υλικών στην πληγείσα περιοχή της Καρδίτσας από μέλη μας.
Η αφίσα του καλέσματος. 
Δράση η οποία οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε αφενός από τον Ιερό Λόχο 2012 και την Εθνική Φάλαγγα και αφετέρου από τους δεκάδες γνωστούς και άγνωστους φίλους μας και έσπευσαν να συνδράμουν με τρόφιμα και αγαθά.


Η δράση πραγματοποιήθηκε σε δύο φάσεις.
Η πρώτη φάση ήταν η συγκέντρωση των αγαθών την Παρασκευή 8.9. Η δεύτερη φάση ήταν μεταφορά των υλικών με δικό μας όχημα στην Καρδίτσα και η παράδοση στα γραφεία της εθελοντικής ομάδας Act For Karditsa "Δράση".

Με την φυσική παρουσία μας, όχι μόνο θέσαμε τους εαυτούς μας στην διάθεση των εθελοντών αλλά παραδώσαμε τα συγκεντρωθέντα αγαθά χωρίς ελλείψεις και καθυστερήσεις και διαπιστώσαμε το πόσο τεράστια ανάγκη υπάρχει.Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στην δράση με οποιοδήποτε τρόπο και να συγχαρούμε την εθελοντική ομάδα Act for Karditsa Δράση για το θεάρεστο έργο της.
Τις επόμενες ημέρες πιθανότατα να ξανασυγκεντρώσουμε αγαθά και να τα προωθήσουμε στην δοκιμαζόμενη Καρδίτσα.
Τέλος θέλουμε να τονίσουμε ότι η καταστροφή είναι τεράστια. Σε ανθρώπινες ζωές, σε περιουσίες, στον πρωτογενή τομέα, σε δομές και εγκαταστάσεις. Καταστροφή που τις επόμενες μέρες και μήνες θα τις αντιληφθεί όλος ο Ελληνικός Λαός.

Ιερός Λόχος 2012 Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων 

Εθνική Φάλαγγα για την Πατρίδα το Έθνος και την Κοινωνική Δικαιοσύνη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.