Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Καταδικάζουμε την άνανδρη επίθεση στον δικηγόρο κ. Σωτήρη Μεταξά!

 


Ως σύλλογος που έχουμε δεχθεί την στοχοποίηση από τα συστημικά μέσα μαζικής επικοινωνίας καθώς και άνανδρες επιθέσεις σε μέλη και φίλους μας, καταδικάζουμε την άνανδρη και δολοφονική επίθεση από τους γνωστούς άγνωστους φονιάδες της αριστεράς προς τον κ. Σωτήρη Μεταξά.

Θεωρούμε ελάχιστο χρέος από τα "δημοκρατικά" κόμματα και παρατάξεις την καταδίκη της εγκληματικής ενέργειας.

Τέλος είναι καιρός η δικαιοσύνη να ενεργοποιηθεί κατά εκείνων που σπέρνουν το κοινωνικό μίσος και στοχοποιούν αθώους ανθρώπους και που επί της ουσίας είναι οι ηθικοί αυτουργοί των δολοφονικών επιθέσεων.

Λευτεριά στους φυλακισμένους Έλληνες Εθνικιστές.

Εξιχνίαση των δολοφονιών στην Μαρφίν και των μελών της Χρυσής Αυγής Γιώργου Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη.

Ιερός Λόχος 2012 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.