Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Εθνικισμός, η Ιδεολογία που κοιτάει το μέλλον!

 


Ο Εθνικισμός είναι μια δυναμική, στραμμένη προς το μέλλον ιδεολογία που αντλεί  δύναμη από τις Προγονικές ρίζες. 
Είναι το αρχέγονο και έμφυτο αίσθημα που ενώνει τους ανθρώπους της ίδιας εθνότητας. 
Είναι η ιδεολογία που αγωνίζεται να διατηρήσει αιώνες προόδου από τη φθορά και την καταστροφή από την υφέρπουσα επιρροή της νέας τάξης. 

Ο Εθνικισμός είναι κάτι περισσότερο από μια απλή πολιτική πίστη, είναι ένας τρόπος ζωής. Ο υψηλότερος σκοπός για κάθε Έθνος είναι η διατήρηση, η επιβίωση και η πρόοδος των μελών του. Όχι απλά ύπαρξη, αλλά η επιβίωση και η πρόοδο.

Ο Εθνικισμός δεν υπάρχει απλώς για τη διατήρηση του κράτους, της χώρας ή της κυβέρνησης, αλλά είναι ένα όχημα για τη διατήρηση και την ανέλιξη του Έθνους 
και επομένως είναι ένα μέσο για έναν σκοπό και όχι ο αυτοσκοπός. 

Ο Εθνικισμός θέτει το ζήτημα του Έθνους στο επίπεδο όλων των άλλων θεμάτων της πολιτικής και επισημαίνει την σημασία του Έθνους σε όλα τα πράγματα.

Δίκαιο και νόμος είναι ότι το  επωφελές για τον Ελληνικό Λαό.
Για να πάψουμε να ζούμε σαν δούλοι των τοκογλύφων της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα.

Ανδρέας Γενιάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.