Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Εθνικός Συνδικαλισμός-4Ε

 


Συνδικαλισμός... Ο όρος συνδικαλισμός προέρχεται απο την αρχαία ελληνική λέξη "Συνδίκος" που σημαίνει συνήγορος, υπερασπιστής. Αυτός δηλαδή που υπερασπίζεται τα πιστεύω του, τις ελευθερίες του, τα δικαιώματά του, του ίδιου, αλλα και των συνανθρώπων του.

 Δυστυχώς όμως αφήσαμε την αριστερά να καπιλευθεί και να οικειοποιηθεί την λέξη αυτή με τέτοιο τρόπο ώστε όποιος μιλάει για συνδικαλισμό ,κατευθείαν να χαρακτηρίζεται κουμουνιστής , και οτι αλλο συνεπάγεται αυτο.

 Κάπου εδω όμως πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Πρέπει να καταλάβουμε οτι ο συνδικαλισμός δεν μπορεί να είναι υποχείριο καμιάς πολιτικής παράταξης αλλα και κανενός το δεκανίκι. Πρέπει να καταλάβουμε οτι ο συνδικαλισμός για να είναι υγιείς επιβάλεται να διακατέχεται απο ήθος, απο αρχές και να έχει ως ανώτερο σκοπό την ανάταση και την ηθική εξύψωση όλου του Έθνους.

 Όταν μπλέκεις τον συνδικαλισμό με την παγκοσμιοποίηση ,με τις μετακινήσεις λαών απο το ενα μέρος στο άλλο,με τα δικαώματα φυτευτών ψευτο-μειοψηφιών τότε μπερδεύεται το παιχνίδι. Τότε αρχίζεις και χρησιμοποιείς την έννοια της λέξης για προσωπικό και πολιτικό όφελος, με αποτέλεσμα να χάνεται ολη η ουσία.

Εδώ έρχεται λοιπόν ο Εθνικισμός και δένει απόλυτα με την έννοια της λέξης Συνδικαλισμός. Γιατί απο τη  στιγμή που το μόνο που θέλει ο Εθνικιστής είναι το να ανυψώσει και να αναδείξει το Έθνος του,τότε απολύτως λογικό είναι να θέλει  και την σωστή λειτουργία και απόδοση της έννοιας συνδικαλισμός. Όπως ο συνδικαλιστής θέλει και απαιτεί τα εργασιακά του δικαιώματα  έτσι και ο Εθνικιστής θέλει και απαιτεί τα δικαιώματά του σαν άνθρωπος και σαν νοήμων ον,στην Πατρίδα του.

 Εδώ λοιπόν έρχεται η , με σκοπό να επαναφέρει την λέξη συνδικαλισμός στην αρχική της έννοια που είχε στην Αρχαία Ελλάδα. Να γίνει δηλαδή ο υπερασπιστής , ο συνήγορος του Έλληνα εργαζόμενου , που δεν θα χρειάζεται να συμβιβάζεται με νεο-ταξικές ιδέες για να βρεί το δίκιο του,που δεν θα χρειάζεται να προσκυνήσει αριστερό-φασιστό πατέρες για να αποκτήσει την αίγλη και το μεγαλείο που είχε κάποτε ως Έλληνας. 

Έρχεται η για να πει οτι ειναι κατά της εργασίας την Κυριακή.. Κατά της μαύρης εργασίας... Κατά της κατάργησης του 8ώρου και της παράνομης υπερωριακής εκμετάλλευσης των εργατών. Και φυσικά κατά της εισαγωγής ξένων εργατών (με δικαιολογία οτι είναι πρόσφυγες και οτι το κάνουν για το καλό τους) ,το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα το τσεκούρεμα μισθών αλλα και μεσαιωνικούς τρόπους εργασίας. 

Ότι είναι υπέρ των συλλογικών συμβάσεων...Ότι είναι υπέρ στην δημιουργία εργατικών σωματείων.. Ότι πρέπει να γίνει υποχρεωτική η εγγραφή όλων των εργατών στα σωματεία τους και στα συνδικάτα τους (τα οποία θα είναι εκλεγμένα απο τους ίδιους)... Ότι είναι υπέρ στην επαναφορά του Εργάτη και του Αγρότη στην θέση που του αξίζει, στο οτι είναι οι πραγματικοί ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.

                                                                  

 "ΕΛΛΗΝ ΕΡΓΑΤΗΣ"  

Για το εργατικό σωματείο 

4Ε-ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.