Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Το περιπολικό δεν είναι ταξί, αλλά γίνεται και νεκροφόρα ενίοτε...ηχητικό ντοκουμέντο.

 


Στην ερώτηση τι φταίει και ποιος όσο αφορά την αστυνομία θα πω ότι είναι ξεκάθαρο και πλέον αποδεδειγμένο.Αφού η αστυνομία που πλέον έχουμε, η επιχείρηση αυτή, έχει μάθει από την κυβέρνηση να δουλεύει μόνο με συγκεκριμένες εντολές, τότε τι φταίξιμο να ρίξεις και σε ποιον; Ή αστυνομία είναι μόνο για μετά το συμβάν και αυτό αν τελικά είναι τραγικό το αποτέλεσμα.Αν δεν έχουν εντολές για πρόληψη τη χρονική περίοδο που τη θες, τότε είσαι άτυχος/η.

Το ηχητικό της ντροπής... Πρώτος υπαίτιος για αυτή την τραγωδία - κατάντια, είναι η κυβέρνηση.Έχει μετατρέψει την ΕΛΑΣ σε μία ΑΕ προσωπική τους security και σε κομματικές "σκουπιδιαρες". Λέω σκουπιδιαρες διότι, "σκουπιζουν" , "πετούν" και "καθαρίζουν" ότι τους ζητηθεί και παραμένουν  στην κατηγορία των  δημόσιων υπαλλήλων, ως οι πιο χαμηλόμισθοι...

Δεύτερος υπαίτιος, η αστυνομία που βολεύτηκαν στις συνθήκες που δημιούργησαν. Επειδή τους επιτρέπεται η κατάχρηση εξουσίας έως ότου αποκαλυφθεί στα κανάλια. 

Τρίτος υπαίτιος όλοι αυτοί οι ψηφοφόροι που δέχονται όλη την ανομία, την Μαφία και τα χημικά στη μούρη τους (όταν και αν διαμαρτύρονται) και μετά ψηφίζουν ανίκανες κυβερνήσεις.

Πάνω από 10 χρόνια από διαφορετικούς αστυνομικούς, σε διαφορετικά θέματα παίρνω την ίδια απάντηση, τουλάχιστον στα μεγάλα αστικά κέντρα. 

"θα επέμβουμε μετά το συμβάν εφόσον γίνει καταγγελία" είτε είναι σε περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας, είτε σε υπόθεση, βιασμού που έγιναν αρκετές απόπειρες έξω από σχολεία, είτε σε υπόνοια παιδεραστίας (ο άλλος έχει στο μπαλκόνι τη σημαία παιδεραστών ελεύθερα ).

Σε περίπτωση κλοπής, γίνεται μόνο καταγραφή. Ακόμη και όταν προσωπικά βρέθηκα αντιμέτωπη με τους κλέφτες (ρομά κατά το αντιρατσιστικό), ήρθαν μετά το συμβάν ενώ καλεστηκαν εγκαίρως και όταν ρωτήθηκαν τι θα γινόταν αν σκοτωνόμουν, η απάντηση απλή," τότε θα ασχολουμασταν."

Για τα μάτια του κόσμου σε μικρές κοινωνίες κάνουν τα αυτονόητα ώστε να δικαιολογείται ο μισθός και η ψήφος.

Υπάρχουν πρωτόκολλα και δεοντολογικός κώδικας που τον θυμούνται μόνο όταν έρθουν τα κανάλια για την κοινή γνώμη.

Και τον επιβραβεύουν όταν αποκαλυφθεί μια ηρωική πράξη, πάλι για την κοινή γνώμη.

Σε άλλες περιπτώσεις, τιμωρούνται αν κάνουν συνειδητά τη δουλειά τους.

Και όλοι φοβούνται μην χάσουν ακόμη και τα ψίχουλα.

Σε κάθε έγκλημα 

Ποιοι φταίνε τελικά; πόσοι είναι συνεργοί; 


Μαρία Δ.  για το

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.