Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Αύγουστος 1949-Αύγουστος 2018
69 έτη από την Νίκη του Ελληνικού Έθνους κατά των κουμμουνιστοσυμμοριτών.

69 έτη από την Νίκη της δημοκρατίας κατά του κουμμουνισμού αλλά και 69 έτη προδοσίας και διώξεων των Εθνικιστών.
69 έτη όπου η δημοκρατία αντιλήφθηκε ότι ο πραγματικός κίνδυνος του καπιταλιστικού και υλιστικού κόσμου που ήθελε να δημιουργήσει,δεν είναι είναι ο κουμμουνισμός αλλά τα Ιδεώδη που πρεσβεύει ο Ελληνικός Εθνικισμός.
Σταθερά,σιωπηλά και άοκνα η δημοκρατία αποποινικοποίησε τα εγκλήματα της αριστεράς στην συνείδηση του ελληνικού λαού και στον αντίποδα αυτού ποινικοποίησε τον Εθνικισμό.
Έννοιες και αξίες όπως Ελλάδα,Σκλαβωμένες Πατρίδες,Στρατός,Ορθοδοξία/Εκκλησία αφέθηκαν σε χέρια ανίκανων επίτηδες ώστε να ευτελιστούν και να χλευαστούν από τα κατευθυνόμενα παπαγαλάκια που αποκαλούνται δημοσιογράφοι.
Ουδείς από αυτούς τους δημοκράτες αναφέρετε στους πραγματικούς εγκληματίες τους Έθνους που είναι οι αριστεροί και οι ψοφοδημοκράτες.Αυτοί που οδήγησαν ένα περήφανο και κυρίαρχο Έθνος να αναζητά διέξοδο και εθνοσωτήρια λύση στο αδιέξοδο που μας έφεραν τα 69 χρόνια της δημοκρατίκής κυριαρχίας τους.
Ο Ελληνικός Εθνικισμός ταυτίστηκε με τον φασισμό,τον ρατσισμό και τον ναζισμό.Δημιούργησε η δημοκρατία ενοχικό σύνδρομο στους Έλληνες ότι το να αγαπάς το Έθνος σου και να αγωνίζεσαι για αυτό σε καθιστά αυτόματα ιμπεριαλιστή, φασίστα και εγκληματία.Δημιούργησε η δημοκρατία τον παρακρατικό στρατό της τους "αναρχικούς" ώστε να δολοφονούν Έλληνες ή επιτίθονται με βόμβες σε σπίτια και αμάξια Εθνικιστών.
69 ολόκληρα χρόνια με αποκορύφωμα τα τελευταία 44 χρόνια της μεταπολίτευσης σας,δεν ήταν ικανά να μας λυγίσετε,δεν ήταν ικανά να σβήσετε τον Εθνικισμό από τις ψυχές μας.
Ναι μας πολεμήσατε και μας πολεμάτε σκληρά.
Ναι μας κυνηγήσατε,με δικαστήρια και με πάσης φύσεως επιθέσεις εκφοβισμού.
Δεν μπορέσατε όμως να μας λυγίσετε!
Η εποχή που ο Εθνικιστής κρυβόταν και φοβόταν να ομολογήσει την Πίστη του έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Σήμερα όλο και περισσότεροι Νέοι και Νέες έρχονται να ενισχύσουν το Εθνικιστικό Κίνημα.
Είναι ΧΡΕΟΣ μας να δημιουργήσουμε τις βάσεις ώστε η Νεολαία μας να βρει απρόσκοπτα τον δρόμο της προς τα Εθνικά Ιδεώδη!
Πιστεύουμε ότι αργά ή γρήγορα το Ελληνικό Έθνος θα βρει την λύση.Και η λύση είναι μία.Να επιστρέψει το ελληνικό Έθνος στο σημείο που "έχασε" τον δρόμο του.Και αυτό το σημείο είναι το σημείο που κυριαρχούσε στην Ελλάδα ο Εθνικισμός και τα Ιδεώδη της Ελληνορθοδοξίας.
Είναι το σημείο όπου ο Εθνικός Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς δημιούργησε τις βάσεις για την Αναγέννηση και την Νικηφόρο πορεία τους Έθνους μας.
Δεν μπορούμε να ξέρουμε πότε ξανά ιστορικά θα επικρατήσει ο Εθνικισμός στην Ελλάδα.
Αυτό που ξέρουμε,εμείς στον Ιερό Λόχο ότι αυτό θα γίνει μόνο όταν ασχοληθούμε διεξοδικά με την Ελληνική Νεολαία.
Γιατί το μέλλον αυτού του τόπου είναι οι Νέοι και οι Νέες του.
Γιατί Έθνος χωρίς Εθνική Νεολαία είναι καταδικασμένο να εξαφανιστεί!

Υ.Σ.μοναδικό διάλειμμα της προοδευτικής σήψης των 69 αυτών ετών ήταν η εξαετία της Απριλιανής Επανάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.