Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Κανένας Εθνικιστής μόνος του! (video)Σήμερα (2/8/18) στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης εκδικαζόταν η υπόθεση του ενός συλληφθέντος από την ομάδα των αναρχοποντικών που πραγματοποίησε την δολοφονική επίθεση την 25η Ιουλίου 2018 προς δύο μέλη μας που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πυροπληγείς Συνέλληνες της Αττικής.

Όπως ήταν φυσικό ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος παρά τα μυθεύματα και τα ψέμματα που ξεστόμιζαν οι δικηγόροι του για να ελαφρύνουν την θέση του.
Δεκατέσσερις μήνες με αναστολή η ποινή του.
Όμως το σημαντικό δεν είναι μόνο αυτό.
Μια έκπληξη περίμενε όχι μόνο τις αστυνομικές αρχές που δεν μας περίμεναν αλλά και τιους αναρχοποντικούς που είδαν την δυναμική ομάδα μας να τους περιμένει στα σκαλιά έξω από το δικαστήριο!
Για πρώτη φορά από το 2013 -και παρότι είναι εργάσιμη ημέρα- στα δικαστήρια έδωσαν το παρών τα μέλη του Ιερού Λόχου δίνοντας το μήνυμα προς όλους ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν συναγωνιστή μόνο του.
Γνωρίζουμε ότι στην αίθουσα του δικαστηρίου οι γνωστοί θρασύδειλοι μας φωτογράφιζαν ώστε να μας στοχοποιήσουν.
Οι Εθνικιστές δεν φοβούνται ούτε την στοχοποίηση ούτε τους αναρχοποντικούς.
Ο αγώνας συνεχίζεται με αμείωτο αγωνιστικό πάθος για μια Ελλάδα Περήφανη,Ορθόδοξη και Εθνικιστική!
Το βίντεο μπορείτε να το δείτε και εδώ:
https://vimeo.com/311892964

Ζήτω το Έθνος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.