Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Συμφωνείς ή Διαφωνείς;ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ Ή ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ;

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων και η Παγκοσμιοποίηση ζημιώνουν την εθνική κυριαρχία και τα εθνικά μας συμφέροντα. Είναι ορθή η απόφανση ότι πολλές χώρες κατηγορούνται για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από διάφορα «Παρατηρητήρια», «ιστοσελίδες ανεξάρτητης δημοσιογραφίας» και «Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις», που χρηματοδοτούνται από μεγιστάνες, προκειμένου να μην αντιστέκονται οι χώρες αυτές στις πολιτικές της παγκοσμιοποίησης. Επίσης, οι χώρες αυτές δέχονται απειλές ότι θα ενδυναμωθούν και θα χρηματοδοτηθούν αυτονομιστικά κινήματα στο έδαφος τους, αν εναντιωθούν στην υποτέλεια (πολιτική και οικονομική) των ισχυρών κρατών και των πολυεθνικών εταιριών.


Ανέκαθεν, τα εκλεγμένα πολιτικά κόμματα εξυπηρετούσαν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο ξένα συμφέροντα.

Με την ανεξέλεγκτη έλευση πολλών μεταναστών μετά το ’90 αυξήθηκε η εγκληματικότητα, μειώθηκε το αίσθημα ασφάλειας, πέσανε τα μεροκάματα στις τεχνικές εργασίες και μειώθηκε η ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Τόσο στην Τουρκία, όσο και στα σκόπια ή στη Βουλγαρία υπάρχουν και εθνικιστές (π.χ. Γκρίζοι Λύκοι) και αλυτρωτικές προπαγάνδες. Η επίδειξη εθνικής πυγμής είναι πολλές φορές το ζητούμενο για την υπεράσπιση των εθνικών μας στόχων.

Είναι ορθή η άποψη ότι ένας άνθρωπος χρειάζεται μία πατρίδα (εθνική και πολιτιστική) ώστε να αντιλαμβάνεται τις ρίζες και την κληρονομιά του και να αισθάνεται ολοκληρωμένος ψυχικά και πνευματικά.

Είμαι ένας από τους χιλιάδες Συνέλληνες/δες που μάχομαι υπέρ της διατήρησης και της ανάπτυξης του Έθνους μου. Είμαι ένας από αυτούς που θεωρούν την Ορθοδοξία σύμφυτη με τον Ελληνισμό.
Αγαπώ τον τόπο μου,τις πατροπαράδοτες παραδόσεις μου και δεν θέλω να χαθεί το Έθνος μου!

Εάν συμφωνείς με τα παραπάνω και εάν αγωνίζεσαι να τα αλλάξεις γιατί θέλεις ένα καλύτερο μέλλον για εσένα,την οικογένεια σου και τους επερχόμενους Έλληνες μην διστάζεις να δηλώνεις ότι είσαι ένας Περήφανος Έλληνας Εθνικιστής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.