Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ;

Το ερώτημα αυτό πρέπει να βρίσκεται στα μυαλά όλων όσων έχουν,έστω την ελάχιστη Τιμή να υπερασπίζονται ακόμα το Έθνος και την Πατρίδα.

Κι είναι όχι μόνον επίκαιρο αλλά και κρίσιμο στην απάντησή του,διότι η κατάσταση οδηγείται σε πλήρη κατάρρευση με τραγικά αποτελέσματα.

Κι όχι μόνον διότι η Διακυβέρνηση του Κράτους βρίσκεται στα χέρια των εχθρών του, αλλά γιατί φαίνεται ότι και οι κατά καιρούς Στρατιωτικές Ηγεσίες κώφευαν ή προσποιούνταν ότι κώφευαν,σε όσες φωνές αναφέρονταν στο εκ των έσω κίνδυνο υπονόμευσης των Εθνικών Συμφερόντων.Ο Ένδοξος Ελληνικός Στρατός υπήρξε από συστάσεως Ελληνικού Κράτους ο Θεματοφύλακας ,ουχί μόνον της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας αλλά και της Εθνικής μας Ταυτότητος.Κι όταν αναφέρομαι σε Στρατό εξειδικεύω στον Στρατό Ξηράς,αυτόν που πραγματικά,μέσω των ποταμών αίματος που έχυσε και πότισε απ΄άκρου εις άκρον ,όλη την Επικράτεια,είχε το Απόλυτο Δικαίωμα να θεωρείται και να είναι ο καταλύτης και συντελεστής των όποιων εξελίξεων.

Κι αυτό γιατί,όντας παλαιώθεν,οι πολιτικοί της Ελλάδος,απεδείχθησαν ατομιστές και αριβίστες,αυτός (ο Στρατός)έπρεπε να επεμβαίνει όποτε το θεωρούσε φρόνιμο για να εξισορροπεί τα πράγματα.Ακόμη και δια των όπλων.

Η Ελλάς παρέμεινε στον Ελεύθερο Δυτικό Κόσμο ,χάριν των Θυσιών των Ελλήνων Στρατιωτικών και Στρατιωτών.Ο Ελληνικός λαός(ο τραγικός και ατομιστής λαός) έδρευε τα οφέλη του Δυτικού Πολιτισμού ,ένεκα του αίματος του Στρατού του.Κι όμως 30 χρόνια μετά την κατάρρευση του Κομμουνισμού,του ισάξια ολοκληρωτικού συστήματος με αυτό του Ναζισμού),ο "λαός" αποφάσισε να θέσει τις τύχες του στα χέρια των ηττημένων κι όχι μόνον διότι ήσαν ηττημένοι αλλά γιατί ουδέποτε απέβαλλαν από την ιδεολογία τους την εκδίκηση για αυτή την ήττα.

Η Ελληνική Αριστερά δεν είναι μια τυχαία Αριστερά,ενός Δυτικού Κράτους.Είναι μια βαθιά Διεθνιστική Σέκτα με σχεδόν Θρησκευτικά σύνδρομα φανατισμού,που δεν παραδέχθηκε ποτέ ,ούτε την ατομική της ήττα ούτε την Παγκόσμια ήττα του Συστήματός της.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Παγκοσμιοποίηση εκφράζεται στο σύνολό της από την Αναρχική Αριστερά.Αυτή που κυβερνάει τον τόπο.

Είναι τουλάχιστον παράδοξο λοιπόν,να νομίζει κάποιος ότι εισήλθε σε ατραπούς νομιμότητος κι ευταξίας. Καταδεικνύεται πλήρως αυτό ,από την προσλαμβάνουσα μορφή της κοινωνίας μας.

Είναι αλήθεια παράδοξο να βλέπει κανείς (και να σιωπά)πως με τον Νόμο Παρασκευόπουλου ,επί της ουσίας Αφοπλίσθηκε η Αστυνομία,δια της πλαγίας κι απονευρώθηκε η ικανότητά της να προλαμβάνει και να συλλαμβάνει,διότι αφού ο νόμος ορίζει την απελευθέρωση και πολλές φορές την μη κράτηση καν,ο ρόλος της Αστυνομίας εκμηδενίζεται.

Κατά το παραπάνω είναι ουχί μόνον παράδοξο,αλλά και υποδηλώνει ψυχασθένεια,να νομίζει κάποιος ότι θα άφηνε τον Στρατό να εκπληρώσει την αποστολή του.Η τοποθέτηση Καμμένου ήταν ένα πολύ καλό σχέδιο,ΑΨΟΓΑ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟ,για να κατευνάσει και να αποκοιμίσει τους Στρατιωτικούς ότι αυτός θα αποτελούσε το ανάχωμα,στον Αριστερό Ρεβανσισμό.

Ο Καμμένος όμως είναι ένας εγωπαθής και ατομιστής άνθρωπος που δεν δυσκολεύεται. να υποκρίνεται προκειμένου να κρατήσει την εικόνα του άθικτη και φυσικά της ιδιότητα του.Έτσι "εγκλώβισε" γύρω του την Ιεραρχία του Στρατεύματος με τον φόβο του "χειρότερου" και βαθμιαία αλλά προγραμματισμένα,οδηγεί το τελευταίο στην ΠΛΗΡΗ ΑΦΟΠΛΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Όλα τα παραπάνω όμως δεν είναι τίποτε περισσότερο ,παρά το αποτέλεσμα μιας σαρανταετους σταδιακής αποδόμησης των Εθνικών Δυνάμεων.Με πρόσχημα την Μεταπολίτευση,έπρεπε να μην υπάρξουν ξανά "ένστολα εμπόδια" στην εξάλειψη του Ελληνισμού.Διότι αυτό βιώνουμε.

Έδωσαν ασυλία σε παραβατικές συμπεριφορές,στην τρομοκρατία,στην Αριστερά και στις μεθόδους της,στην φοροδιαφυγή και σε αντάλλαγμα υπερπλήρωσαν το Δημόσιο με χιλιάδες χιλιάδων αργόμισθων,άφησαν έρμαιο τα Πανεπιστημιακά ιδρύματα στις ακροαριστερές ομάδες και το έσχατο όλων:ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΡΟΑ ΕΙΣΟΔΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,απο το 1990 και κατόπιν.Η εθνικότητά τους ποσώς με απασχολεί.Η Λαθρομετανάστευση δεν παύει να είναι ο "Θεμέλιος λίθος" της ουσίας της εξάλειψης του Ελληνισμού.

Κι ο Στρατός,όπως "επανασυστάθηκε" κατά την Μεταπολίτευση,ουσιαστικά αποτέλεσε ένα ακόμα Δημόσιο όργανο στα χέρια των Πολιτικών Προδοτών.

Η απαρχή αυτού ξεκινά,από την εισαγωγή των παραγωγικών Στρατιωτικών Σχολών (αλλά και των Αστυνομικών) στις Πανελλαδικές.Επαψε δηλαδή , να ορίζεται ο Αξιωματικός βάσει της Φιλοπατρίας του και να αποτελεί η είσοδος του ,μέσο είτε για επίτευξη ατομικών φιλοδοξιών είτε για μια "σταθερή δουλίτσα με μισθό,που δε σε κουνάει κανένας".

Οι Ανώτατοι Στρατιωτικοί πάντοτε είχαν μια ανικανότητα να βλέπουν την μεγάλη εικόνα(σε περίοδο ειρήνης) και να επικεντρώνονται μόνο στα επιμέρους.Ενώ οι πολιτικοί είχαν πάντοτε καλύτερη οπτική διότι πάνω σε αυτή βάσιζαν το πολιτικό και οικονομικό τους μέλλον.

Η Μεταπολίτευση λοιπόν,βάσισε τον Στρατό στην εξ Ανατολών απειλή και του αφαίρεσε πλήρως την εκ των έσω απειλή.Κι αυτό το ζούμε και θα το ζήσουμε εντονότερα.

Ναι!η Τουρκική απειλή επικρέμαται πάντοτε αλλά είναι ΜΟΝΟΝ ΑΠΕΙΛΗ. Αν είχαν την δυνατότητα ή την εντολή από τις Μεγάλες Δυνάμεις-Συμμάχους να επέμβουν θα το έκανα ,αλλά και δεν μπορούν και δεν έχουν τέτοια εντολή.Και εν πάσι περιπτώσει,ο κάθε Στρατός σε όλες τις χώρες του Κόσμου,δεν είναι προγραμματισμένος,μόνον για αντιμετώπιση εξωτερικής απειλής αλλά και για εσωτερικές απειλές...Πλέον αυτό στην Ελλάδα δεν υπάρχει,συνεργεία όλων των πολιτικών δυνάμεων από την αστική δεξιά μέχρι και την άκρα αριστερά.Το κενό αυτό εκμεταλλεύεται η Άκρα Κυβερνώσα Αριστερά και προωθεί την "ονειρωξική" ιδεοληψία για κατάληψη της Εξουσίας.

Ο τελευταίος σχεδιασμός χρήσης του Στρατού σε κατάσταση εσωτερικής απειλής ήταν το 2004 στους Ολυμπιακούς και έσχατη ,αλλά άτυπη, ιδέα χρήσης του ήταν στα Δεκεμβριανά του 2008,που το ίδιο το Αστικό καθεστώς άφησε να διευρυνθούν.

Οι μπαχαλάκηδες του τότε είναι τώρα Υπουργοί και οι Στρατιωτικοί τους "βαράνε" προσοχές,σπεύδουν στα Χοτ Σποτς και γενικά κάνουν ότι περνάει το χέρι τους να δείξουν "Αριστερή Νομιμοφροσύνη",για να διασώσουν τον μισθό,το δάνειο,τις σπουδές του παιδιού ή το στεγαστικό......ΝΤΡΟΠΗ ΚΙ ΑΙΣΧΥΝΗ.

Η χώρα εισήλθε σε μνημόνια,σε απώλεια εθνικής κυριαρχίας,

-Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ,

-ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΧΕΡΣΑΙΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΒΆΣΕΙ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ 2,

-ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥς ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΩΝΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ,

-ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΑΝ ΦΥΛΆΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ,

και πολλά άλλα που οδηγούν κάθε ορθά σκεπτόμενο Πατριώτη να πιστεύει ότι διάγουμε περίοδο παρακμής.

Κι οι παρακμιακές περίοδοι Εθνών,Λαών,Φυλών,Αυτοκρατοριών λήγουν μόνον με δύο τρόπους :Είτε με Εξωτερική Εισβολή είτε με Εσωτερική Ανατροπή από αλλοεθνείς φυλές.

Και το δυστύχημα όλων των παραπάνω είναι ότι πολλοί τα δικαιολογούν χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα την Οικονομική ανεπάρκεια...

Από πότε ο Έλληνας Αξιωματικός έγινε παραδόπιστος και κάνει το Καθήκον του μόνο όταν πληρώνεται επαρκώς??

Ξέρετε Κύριοι,ότι η Τιμή και το Καθήκον δεν μπαίνουν σε ζυγαριά ανταποδοτικότητας. Ειδικά όταν μιλάμε για Έλληνα Στρατιωτικό που έχει ως πρότυπα έναν Λεωνίδα,έναν Παλαιολόγο,ένα Κολοκοτρώνη ή έναν Νικηταρά.Κι όμως εσείς τον καταστήσατε ,πειθήνιο όργανο του ΑΤΜ κι όχι του Έθνους.

Και μπορεί το αφήγημα της "εξωτερικής απειλής" να δικαιολογεί ίσως τους δικούς σας μισθούς και βαθμολογικές εξελίξεις,αλλά υπάρχει κι ο έσωθεν κίνδυνος για τον οποίο ούτε θέλετε να ακούσετε ,όχι γιατί δεν γνωρίζετε ότι υπάρχει(άλλο αν δεν το παραδέχεστε),αλλά γιατί δεν θέλετε να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα, που σε αυτά επιπλέετε. Να γνωρίζετε όμως ότι τα λιμνάζοντα ύδατα είναι εστίες μολύνσεως και μετατρέπονται σε βάλτους που καταπίνουν οτιδήποτε υγιές εισέρχεται εντός τους.

Αν και φίλα προσκείμενος στο Στρατιωτικό Ιδεώδες εν τούτοις η διεξάγουσα περίοδος είναι η πιο πρόσφορη για Δράσεις.Αν ο Ελληνικός Στρατός ήταν του μεγέθους και έχαιρε της αίγλης του παρελθόντος δεν θα είχα κανένα λόγο να αναφερθώ στο παρακάτω ,όμως ο χρόνος πιέζει και τα χειρότερα είναι μπροστά μας...

Ένας σχηματισμός τύπου Ι.Δ.Ε.Α. (Ιερός Δεσμός Ελλήνων Αξιωματικών ,έστω και χωρίς την οπτική ανάληψης εξουσίας ,απλά μόνον για άσκηση πίεσης στους προδοτικούς χειρισμούς των κάθε λογής "πολιτικών" και των συν αυτών) είναι περισσότερο από αναγκαίος.

Η Αριστερά,δεν θα μείνει μόνο σε ιντριγκαδόρικες παλιοκομμουνιστικές νόρμες,αλλά θα εξαπολύσει την ρεβανσιστική της λύσσα χρησιμοποιώντας κάθε διαθέσιμο μέσο και ομάδα,από αντιεξουσιαστές μέχρι φανατικούς ισλαμιστές.Ακόμα κι αν γνωρίζει,όπως οι προπάτορες της το 1944 ότι θα αποτύχει, εν τούτοις θα προσπαθήσει.Και το βλέπετε αυτό (μόνον ηλίθιοι θα είσαστε αν δεν το βλέπετε ,άλλο αν αρνείστε να το παραδεχθείτε) κι ενδεχομένως σε συνεργασία με τον αιώνιο εξωτερικό εχθρό.

ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ ΚΙ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ.Η ΕΛΛΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΑΧΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.

Δεν θα αναφερθώ στον Όρκο που δώσατε κάποτε,διότι θα αποτελεί κλισέ...αλλά σας ωθώ να αναρωτηθείτε στο πως θα σας περιγράψει ο Ιστορικός του μέλλοντος.

ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΜΕ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ.

Με εκτίμηση
Λεύκιος Κουϊνκτιος Κιγκινάτος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.