Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Η προπαγάνδα των γενίτσαρων θα σταματάει στον δρόμο!
Το Σάββατο 20/10/18 ο σύλλογος μας συνέδραμε επικουρικά στο αποκλεισμό του ξενοδοχείου "Πανόραμα" στον Άγιο Παντελεήμωνα Αμυνταίου όπου το φιλοσκοπιανό κόμμα Ουράνιο Τόξο διοργάνωνε γιορτή μίσους και αλυτρωτισμού.
Από νωρίς το μεσημέρι είχε αποκλείσει τον δρόμο η Χρυσή Αυγή.
Η δράση στέφθηκε με επιτυχία γιατί οι γενίτσαροι αφενός κατάλαβαν ότι τα ψέμματα τελείωσαν και θα μας βρίσκουν απέναντι τους ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που θα επιχειρούν να δηλητηριάσουν τον αέρα της Μακεδονίας μας με την σιχαμερή προπαγάνδα τους και αφετέρου διότι τους να αναγκάσαμε να μαζευτούν οι ελάχιστοι έμμισθοι γενίτσαροι στα κρυφά και στα μουλωχτά πολύ αργότερα και να βγάλουν κάποιες προπαγανδιστικές φωτογραφίες και βίντεο ότι τελικά η εκδήλωση τους πέτυχε.Εάν ήταν όλη η υπόθεση για 20 τσιράκια σας,να μας το λέγατε....
Φυσικά και δεν είχαν καμία όρεξη για γλέντι μετά το κλύσμα που έφαγαν από την Χρυσή Αυγή και από τον Ιερό Λόχο 2012.
Επίσης πολύ τους έτσουξε η δυναμική πορεία του συλλόγου μας ως επίλογο της βραδιάς μέσα στην πόλη του Αμύνταιου,με τα νεαρά Ελληνόπουλα της πόλης,να ακολουθούν την πορεία και να λένε με την περήφανη Ελληνική Ψυχή τους το Μακεδονία Ξακουστή και τον Εθνικό μας Ύμνο,αυτά δηλαδή που ζεματάνε τους γενίτσαρους.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια όμως.Ραντεβού ξανά στην επόμενη προσπάθεια σας για προπαγάνδα γενίτσαροι!
Υ.Γ.Συγχαρητήρια στην Χρυσή Αυγή για τον έγκαιρο αποκλεισμό του ξενοδοχείου και ευχαριστούμε τα μέλη του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας,της Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα,της ομάδος Εθνική Συνείδηση που στήριξαν την εξόρμηση μας!Το ΒΙΝΤΕΟ μας από το vk.com, 
αφού το youtube χωρίς καμία προειδοποίηση ΕΚΛΕΙΣΕ το κανάλι μας.
Δείτε το στον παρακάτω σύνδεσμο :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.