Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Σκρα 14/10/2018 Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης!Την Κυριακή 14/10 ο σύλλογος μας διοργανώνει τελετή Τιμής και Μνήμης στο Ηρωϊκό χωριό Σκρα της Μακεδονίας μας (80χλμ από την Θεσσαλονίκη),με αφορμή τον ηρωϊκό θάνατο του Παύλου Μελά στις 13/10/1904 και την έναρξη του Ά Βαλκανικού Πολέμου στις 9/10/1912.

Στις 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία του χωριού και στο Ηρώο που υπάρχει,θα γίνει κατάθεση στεφανιού στην μνήμη των Ηρώων.Θα ακολουθήσει σύντομος χαιρετισμός
και κατόπιν θα μεταβούμε στο παρακείμενο Πολεμικό Μουσείο όπου θα γίνει προβολή και ομιλία για τον Μακεδονικό Αγώνα.Η είσοδος είναι δωρεάν.
Η όλη δράση έχει ως σκοπό να φέρει σε επαφή ιδίως τα νέα Ελληνόπουλα με την Ιστορία μας και τους αγώνες που έγιναν για να κρατηθεί η Μακεδονία Ελληνική!
Είναι από τις δράσεις όπου είναι ευχής έργον να έρθετε με τα παιδιά σας.

Καλή αντάμωση λοιπόν στο Ηρωϊκό Σκρα!

Ζήτω η μία και αδιαίρετος Ελλάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.