Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Η σκοπιανική προπαγάνδα θα σταματήσει στον δρόμο

Το Σάββατο 20 Οκτωμβρίου το φιλοσκοπιανικό κόμμα Ουράνιο Τόξο διοργανώνει μία γιορτή μίσους και αλυτρωτισμού υπό το κάλυμμα της μουσικής εκδήλωσης. Τα αλυτρωτικά τραγούδια των σκοπιανών που προωθούν τα σκοτεινά και ύπουλα σχέδια τους, θα προπαγανδίσουν για ύπαρξη "μακεδονικής" γλώσσας και "μακεδονικής" μειονότητας. 

Είναι χρέος μας να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, για να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά και να σταματήσουμε την σκοπιανική προπαγάνδα στον δρόμο. Ο Ιερός Λόχος 2012 καλεί κάθε αδούλωτο Έλληνα και Ελληνίδα, να αναλογιστεί τις ιστορικές ευθύνες που του αναλογούν και να δώσει το βροντερό παρών στον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου, έξω από το ξενοδοχείο Πανόραμα στις 18.00 μ.μ., όπου αναγγέλθηκε ότι θα γίνει και η εκδήλωση των γενίτσαρων του Ουράνιου Τόξου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.