Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Ανακοίνωση για τα αστυνομικά μέτρα του κράτους-παρακράτους

Είτε το θέλουμε είτε όχι κάθε μας εκδήλωση (όπως κάθε πατριωτική εκδήλωση) είναι για το σύστημα παράνομη και είναι μια καλή αφορμή για ταυτοποίηση των μελών μας ή ακόμα και για συλλήψεις.

Εδώ και πάρα πολύ καιρό -που ενοχλούμε το σύστημα με την ανεξάρτητη εθνικιστική φωνή μας,έχουμε πληρώσει το τίμημα,με αντισυγκεντρώσεις των γνωστών υπαλλήλων του παρακράτους,με συλλήψεις μελών μας,με συνεχόμενη λασπολογία από διάφορα καθεστωτικά μμε και με αρκετά άλλα που δεν είναι της παρούσης ανακοίνωσης.
Αυτό λοιπόν που συμφέρει και επιδιώκει το σύστημα είναι να μας τυλίξει και εμάς και  όσους άλλους είναι ενεργοί αγωνιστές σε μία κόλλα δικαστικού εγγράφου και να μας φορτώσει με ποινές  ώστε να μην μπορούμε να δείχνουμε την αντίθεση μας στα τεκταινόμενα.
Με λίγα λόγια παίζουμε το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι γιατί ο αντικειμενικός σκοπός μας με τις πορείες δεν είναι να ρίξουμε το σύστημα. Αντικειμενικός μας σκοπός εκτός του προφανές,είναι να δημιουργήσουμε νέους εθνικιστές και συναγωνιστικούς δεσμούς μεταξύ μας.
Ως προς αυτά είχαμε επιτυχία 100%.
Η χθεσινή εκδήλωση ήταν μια ακόμα επιτυχία για όλους εμάς και μια ακόμα αποτυχία του συστήματος να μας φορτώσει συλλήψεις ώστε τώρα να μιλάμε για συναγωνιστές που βρίσκονται στον εισαγγελέα.
Το "κόλπο" στήθηκε πολύ ωραία από το κράτος-παρακράτος.
Αιφνιδιαστική κατάληψη στο σημείο του αλβανικού προξενείου επί της Τσιμισκής με αλλαγή τόπου αντισυγκέντρωσης,δήθεν την τελευταία στιγμή.Ανακοινώθηκε στις 17.00 μόλις μια ώρα πριν την προγραμματισμένη τους αντισυγκέντρωση στο άγαλμα του Ελ.Βενιζέλου,με ταυτόχρονο αποκλεισμό για εμάς της οδού Τσιμισκή στο ύψος της Ίωνος Δραγούμη.
Δεν ήταν τυχαία η εμφάνιση των ΥΑΤ που αποσκοπούσαν φυσικά σε συλλήψεις,εάν υπήρχε αντίδραση.
Ο αγώνας λοιπόν συνεχίζεται και θα νικήσουμε μόνο εάν αντιληφθούμε ότι χρειαζόμαστε οδύσσεια λογική και όχι σπασμωδικές κινήσεις.
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.
Η τελική νίκη θα είναι Νίκη Του Έθνους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.