Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Εθνικισμός,φιλοζωία και οικολογία.

Ο Εθνικισμός είναι η βιοθεωρία που έχει άποψη και λύσεις για σχεδόν όλα,εάν όχι όλα,τα θέματα που απασχολούν τον άνθρωπο.Πάρα ταύτα πολλές φορές σε συζητήσεις μας με μετριοπαθείς φίλους μας,όλοι οι Εθνικιστές ερχόμαστε αντιμέτωποι με ερωτήσεις του τύπου "τι κάνετε εσείς ως Εθνικιστές για τις κακοποιήσεις που υφίστανται τα ζώα" ή "ποια είναι η δράση σας για την προστασία του πλανήτη".Παρόλο που κάθε συνειδητοποιημένος Εθνικιστής είναι και υπέρ του σεβασμού κάθε δημιουργήματος του Υψίστου,η δράση των Εθνικιστικών φορέων είναι ελάχιστη στον ευρύτερο τομέα της οικολογίας.
Φυσικά η αγάπη των Εθνικιστών προς την οικολογία δεν έχει καμία σχέση με τις ακρότητες πολλών νεοταξικών ρευμάτων που υπάρχουν ανά την υφήλιο.
Η αγάπη μας προς την οικολογία απορρέει από τον σεβασμό προς όλα τα δημιουργήματα του  Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.Είμαστε υπέρ στον φυσικό προορισμό του κάθε έμψυχου και άψυχου δημιουργήματος,εφόσον αυτό γίνεται με σεβασμό και όχι χάριν ενός άκρατου καπιταλισμού,που στην τελική του φάση στρέφεται εναντίον του Ανθρώπου και του οικοσυστήματος,χάριν της κερδοφορίας.
Πιστεύουμε ότι προορισμός του Ανθρώπου είναι να ζει σε αρμονία μέσα στον επίγειο Παράδεισο που του έδωσε ο Δημιουργός μας και όχι να στρέφεται σε πρακτικές που φτάνουν στο σημείο της ύβρεως!
Εξαιτίας όλων των παραπάνω,ο Σύλλογος μας δημιούργησε ένα ξεχωριστό τομέα που θα δρα υπό οικολογικό και φιλοζωικό πρίσμα,δίνοντας έτσι την ευκαιρία να ακουστεί και η Εθνικιστική άποψη σε ένα χώρο που κυριαρχούν ιδεολογικά οι αριστερόστροφοι κυρίως.
Το νέο τμήμα μας θα φέρει την ονομασία Green Nationalist και θα δραστηριοποιείται και εντός διαδικτύου προς ενημέρωση των χρηστών των μέσων κοινωνικών δικτύων αλλά και στο φυσικό περιβάλλον των Εθνικιστών που είναι ο δρόμος.
Εμείς ως διοίκηση του Συλλόγου να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο τμήμα και να καλέσουμε ιδίως τους νέους να έρθουν σε επαφή μαζί μας ώστε να γνωρίσουν και αυτή την πλευρά του Εθνικισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.