Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Ακύρωση ομιλίας Γαβρόγλου

Κυριακή απόγευμα στην Θεσσαλονίκη (18/11/2018) και μέσα στο ψιλόβροχο και στην παγωνιά,κάποιοι είναι εκεί,όρθιοι και περήφανοι σε ένα κόσμο ερειπίων να αντιστέκονται με όπλο τους την Γαλανόλευκη και με πολεμοφόδια την Πίστη και την Αγωνιστικότητα τους,ενάντια στην κατρακύλα της νέας τάξης πραγμάτων.
Είναι όλοι αυτοί που δεν αποδέχονται τετελεσμένα και αντεθνικές εθνοκτόνες αποφάσεις από γενίτσαρους βουλευτές που παριστάνουν τους υπουργούς παιδείας στους Έλληνες.
Μαζί μας και πλήθος γονέων και μαθητών γιατί ο κόσμος πια δεν τρώει το κουτόχορτο σας.
Αποτέλεσμα;Η ακύρωση της ομιλίας του υπουργού παιδείας Γαβρόγλου στο 2ο ΓΕΛ Συκεών.
Ακόμα μία Νίκη όλων μας,υπέρ του Έθνους και της Ορθοδοξίας μας.

ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.