Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!Ο ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!
ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΙΞΗ

ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Κ.ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ.

Το 2008 ο σημερινός Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ζητούσε από την Ελλάδα να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως (σκέτο) "Μακεδονία", μιλούσε για "Τούρκους" στη Δυτική Θράκη και ενοχλούνταν από τις φωτογραφίες που εικονίζουν την Αγία Σοφιά χωρίς μιναρέδες και από τα μνημόσυνα στον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο.

Πριν λίγες μέρες, ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ στον Σύλλογο Απογόνων Μακεδονομάχων "Ο Παύλος Μελάς" να μπει σε δημόσιο σχολείο, για την εκδήλωση του Μακεδονικού Αγώνα (3ο Γυμνάσιο Θέρμης),

Ένας ακόμη Υπουργός του "ΣΥΡΙΖΑ που επιμένει να προκαλεί με τις δηλώσεις του και με τις αριστερές του ιδεοληψίες ενάντια σε κάθε τι που θυμίζει Ελληνισμό και Ορθοδοξία.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ από πέρσι, την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του εθνικού ύμνου στα Ελληνικά σχολεία (πονηρά ανακοίνωσαν να είναι η Ελληνική σημαία μόνιμα ανηρτημένη, για να ΜΗΝ γίνεται έπαρση και υποστολή της και να ΜΗΝ ψάλλουν τα παιδιά τον εθνικό ύμνο)

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ να γίνει προαιρετικός ο εκκλησιασμός που γινόταν κάθε μήνα (και μόνο μετά από σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου Διδασκόντων!)

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ να αλλάξουν το μάθημα του θρησκευτικών, να αλλοιώσουν την Ορθόδοξη συνείδηση των παιδιών μας (κόντρα στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και στην προσταγή του Ελληνικού Συντάγματος που ρητά αναφέρεται σε "επικρατούσα θρησκεία" και σε καλλιέργεια "εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης".

ΑΡΚΕΤΑ!

Οι κρατικοδίιατοι ΣΥΡΙΖΑίοι ας πάνε στο Πακιστάν, στο Αφγανιστάν, στην Νιγηρία, στην Τουρκία ή όπου αλλού θέλουν. Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ και ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Ο Υπουργός Παιδείας ας πάει μέσα στο ΑΠΘ να μιλήσει (που έχει γίνει κέντρο διακίνησης ναρκωτικών).Έτσι κατάντησαν τα Πανεπιστήμια μας οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ: στέκια ναρκωμανών και του "Ρουβίκωνα" ου αλωνίζει από πρεσβεία σε πρεσβεία αλλά ποτέ δεν συλλαμβάνεται.

ΚΟΝΤΡΑ στα νεοταξικά σχέδιά σας. η Θεσσαλονίκη, η πόλη της αδερφής του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η πόλη στην οποία μαρτύρησε παλικάρια όπως ο Άγιος Δημήτριος και ο μάρτυς Νέστωρ, η πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας,
ΉΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

ΕΝΩΝΟΥΜΕ την φωνή μας με την φωνή των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που με 2 μεγάλα συλλαλητήρια μέσα σε μόλις ένα χρόνο στην πόλη μας, βροντοφώναξαν: "Μασόνοι, Προδότες Πολιτικοί, η Μακεδονία είναι Ελληνική" και μαζί με τους συμπολίτες μας ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ:

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ο Κώστας Γαβρόγλου στην Μακεδονία!
ΟΛΟΙ την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, στις 5 μμ, στο 2ο ΓΕΛ Συκεών, για να "υποδεχτούμε" τον Υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.