Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ -ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Χρόνια τώρα η πολιτική ορθότητα και η ανοχή των ανθελληνικών κυβερνήσεων άφησε το φίδι της σκοπιανικής προπαγάνδας ανενόχλητο να μεγαλώνει και να δηλητηριάζει το Ελληνικό Λαό με τα επαίσχυντα ψεύδη του.Το κόμμα των γενίτσαρων το ουράνιο τόξο,μέσα στην προστασία που του παρέχει η δημοκρατίας σας,προπαγανδίζει και απαιτεί να αναγνωριστεί"μακεδονική" μειονότητα στην Μακεδονία μας.


Σήμερα Κυριακή 11/11/18 είχε ανακοινωθεί ότι στο Ξινό Νερό θα γινόταν το συνέδριο του αναγνωρισμένου κόμματος που υποστηρίζει την ύπαρξη "μακεδονικής" μειονότητας στην Ελλάδα και που παρανόμως ανήρτησε πανό μέσα στο χωριό,χωρίς να επέμβει η ΕΛ.ΑΣ.!!!!!
.Και αντί το κράτος να σταματήσει τους προδότες,σταματάει τους Έλληνες Εθνικιστές που ζήτησαν να διαδηλώσουν ειρηνικά για τα αυτονόητα.
Επί τρεις ώρες κυνηγιόμασταν με τα ΜΑΤ μέσα στα χωράφια που βρίσκονται γύρω γύρω από το Ξινό Νερό,όπου συνεδρίαζαν οι γενίτσαροι του ουράνιου τόξου,φτάνοντας σε απόσταση αναπνοής από το χωριό,με αποτέλεσμα να ακούγονται και τα συνθήματα μας,όπως μας πληροφόρησαν ελληνόψυχοι κάτοικοι που μας συγχάρηκαν για την παρουσία μας!

Μετά το τρίωρο ακολούθησε σύντομη πορεία με συνθήματα και μέσα στο Αμύνταιο,όπου και έκλεισε η δράση.
Η δράση κρίνεται επιτυχής καθώς ξέραμε ότι ήταν πολύ δύσκολο να μας αφήσουν οι προστάτες των γενίτσαρων να φτάσουμε έστω και κοντά στο χωριό.Όμως ο αντικειμενικός σκοπός που είχαμε θέσει ήταν να δείξουμε ότι αφνιδιαστικά και χωρίς καμία ανακοίνωση μας θα βρισκόμαστε απέναντι στην κάθε ανθελληνική προπαγάνδα.

Όπως και να έχει το μήνυμα οι νενέκοι του ουράνιου τόξου και τα πολιτικά τσιράκια που τους στηρίζουν το πήραν,με την δεύτερη παρουσία μας,σε λιγότερο από ένα μήνα στην ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας.

Προδότες και γενίτσαροι από εδώ και πέρα σε κάθε σας ανθελληνική εκδήλωση θα μας βρίσκετε απέναντι σας!

Σας το είπαμε στο Άγιο Παντελεήμονα,σας το επιβεβαιώσαμε σήμερα!

Συνέλληνες οργανωθείτε και στηρίξτε κάθε Εθνική Δράση!

Οι Συνέλληνες που ζουν εκεί μας χρειάζονται!!!

Η Εθνική Αντεπίθεση συνεχίζεται.
ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ!


και το βίντεο της δράσης:

Το βίντεο μας στο vk.com 
αφού χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση το youtube ΕΚΛΕΙΣΕ  το κανάλι μας.
Δείτε το :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.