Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Μωϋσής Μοναχός εκ Πρεβεζης : Αναζητούνται ήρωες σαν τον Κ. Κατσίφα


Λόγος του πατέρα Μωϋσή που εκφωνήθηκε στην συγκέντρωση  
του συλλόγου μας στη Θεσσαλονίκη  την Τετάρτη 31/10/2018 και που έγινε με αφορμή την δολοφονία του Εθνομάρτυρα Κ.Κατσίφα από το αλβανικό κράτος.


Ο Εθνομάρτυς Κωνσταντίνος Κατσίφας τίμησε αληθινά τους πεσόντες ήρωες του Ελληνοιταλικού πολέμου. Με το ίδιο τίμημα, τη θυσία.
Το αίμα του, όχι μόνο πότισε, αλλά γρήγορα θα ανθίσει και θα δώσει ζωή στο δέντρο της ελευθερίας.
Τήρησε τον όρκο που έδωσε ως έφεδρος οπλίτης των ειδικών δυνάμεων, ότι δηλαδή θα υπερασπιστεί την σημαία και την πατρίδα έως θανάτου.
Αυτό που κανείς από τους ένστολους στρατιωτικούς και αστυνομικούς μέχρι τώρα δεν το έχει κάνει.
Γιατί όταν σε κυβερνάνε ανθελληνικά κουμούνια τύπου Τσίπρα και Κοτζιά, που ξεπουλάνε την γη των πατέρων μας, και εσένα τον ίδιο, και δεν αντιδράς αλλά αντιθέτως κάνεις υπακοή, τότε έχεις καταπατήσει τον όρκο και την συνείδηση σου και είσαι συνυπεύθυνος στην προδοσία και στη σκλαβιά.
Αλλά για πια προδοσία μιλάμε και λέω, από την στιγμή που οι κυβερνώντες δεν είναι Έλληνες, αλλά αλλογενείς και πειθήνια όργανα των Σιωνιστών της δύσης. Είναι ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ.
Θα καταλάβουν άραγε κάποτε οι ένστολοι, ότι η πατρίδα είναι πιο πάνω από τον μισθό και την οικογένεια; Είναι και ανόητοι γιατί σύντομα και οι ίδιοι θα πέσουν θύματα των λαθρο εποίκων μωαμεθανών που θα τους σφάξουν. Και συνεχίζουν να χτίζουν Χοτ σπότ, στους σφαγείς τους.
Και ο ραγιάς δεν αντιδράει, τα δέχεται όλα παθητικά! Ανάρμοστο με την ιστορία και το D.N.A. του.
Ώ Έλληνες, πως μέσα σε λίγα χρόνια από το έπος του 1940 μας μετάλλαξαν έτσι;

Που να βρεις σήμερα παλικάρια σαν τον Κωνσταντίνο;

Αναζητούνται παλικάρια!
Αναζητούνται ήρωες σαν τον Βορειοηπειρώτη Κατσίφα. Και οι ήρωες δεν υπολογίζουν το κόστος, γιατί φλέγονται από την αγάπη για την μητέρα Ελλάδα.
Αλλά αδέρφια μου, πρωτίστως να γνωρίζετε, ότι η πατρίδα μέρα με την μέρα καταρρέει, γιατί εμείς αφήσαμε τις κερκόπορτες ανοικτές. Αυτοί οι Αντίχριστοι και μισέλληνες πολιτικοί, αλλά και οι άσπονδοι εχθροί του Ελληνισμού και της πίστης μας κάνουν ότι θέλουν, γιατί και εμείς κάνουμε ότι θέλουμε στη προσωπική μας ζωή, δεν υπολογίζουμε το θέλημα του Θεού. Είμαστε αγνώμονες στο αίμα και στη θυσία του Χριστού για μας, δεν μετανοούμε.
Θα πούμε και εμείς σήμερα αυτό που είπε ο Κολοκοτρώνης: «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους». Θα έρθει εκείνη η ώρα. Θα πάει ο κάθε προδότης εκεί που του αξίζει!
Μπορείτε να νιώσετε τη θυσία του Κωνσταντίνου Κατσίφα;
Αν ναι, τότε να αγωνιάτε να τον μιμηθείτε, εδώ στην σκλαβωμένη Ελλάδα.
Αναζητούνται ήρωες.
Είμαστε ελεύθεροι, όσοι είμαστε, τουλάχιστον στο πνεύμα γιατί κάποιοι πρόγονοι μας, θυσιάστηκαν για μας. Ας μην επιτρέψουμε να γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ιστορία, η δική μας γενιά. Έχουμε χρέος για τα παιδιά μας και για όλη την ανθρωπότητα, να θυσιαστούμε.
Ο μάρτυς και ο ήρωας πάνε στον παράδεισο. Οι προδότες και οι Αντίχριστοι μισέλληνες θα πάνε στην κόλαση. Ο ήρωας θα τιμάτε αιώνια, ο προδότης θα χαθεί και θα ξεχαστεί.
Πριν εκατό χρόνια περίπου, στην απελευθέρωση της Ηπείρου το 1912-13 είχε πάρει μέρος ο μεγάλος λογοτέχνης, ποιητής, διακεκριμένος πεζογράφος, μεταφραστής πέντε γλωσσών, διδάκτωρ του πανεπιστημίου της Βαυαρίας και βουλευτής Λορέντζος Μαβίλης, ο οποίος έπεσε μαχόμενος στη μάχη του Δρίσκου έξω από τα Ιωάννινα σε ηλικία 53 ετών.
Κάντε παραλληλισμό τώρα εσείς με τους σημερινούς βουλευτές!
Πίσω από τον πνευματικό αυτό άνθρωπο κρυβόταν ένας φλογερός πατριώτης. Την στιγμή που ξεψυχούσε, πρόλαβε και είπε: «Περίμενα πολλές τιμές από τούτον τον πόλεμο, αλλά όχι και την τιμή να θυσιάσω την ζωή μου για την Ελλάδα μου».
Είδατε ποτέ νέους και φοιτητές σήμερα να καταθέτουν τουλάχιστον στεφάνια στους Ευεργέτες προγόνους τους; Κατάντησαν τα παιδιά μας οι αντίχριστοι διαχρονικά πολιτικοί, ραγιάδες και γενίτσαρους, το λιγότερο αγνώμονες.
Αναζητούνται ήρωες.
Ευτυχώς που ο Κωνσταντίνος δεν ήταν κάτω από υπακοή σε μασόνους αξιωματικούς του Ελληνικού στρατού. Να είστε σίγουροι πως θα του απαγόρευαν να ξανατοποθετήσει την σημαία στο μνημείο.
Ο Κωνσταντίνος μας άνοιξε έναν δρόμο, επιτέλους ας τον μιμηθούμε, στην αγάπη του για την Ελλάδα.
Αδέρφια μου η αρετή θέλει τόλμη και η θυσία καρδιά ηρωική.
Μην περιμένετε από κανέναν βοήθεια. Εσείς και εγώ θα πάρουμε την πατρίδα πίσω.
Σύμφωνα με τον Άγιο Παϊσιο επτά παλικάρια, σαν τον Κωνσταντίνο θα πάρουν την Β. Ήπειρο. Είδατε πόσο φοβήθηκαν μια Ελληνική ψυχή. Για να νικήσουν έναν Έλληνα στρατιώτηχρειάζεται αριθμητική υπεροχή και πάλι δεν νικιέται. Για να νικήσει ένας Έλληνας στρατιώτης χρειάζεται την παλικαριά του Κ. Κατσίφα.
Όσο για τους Αλβανούς, αντί για μεγάλη Αλβανία που ονειρεύονται, στο τέλος θα τους μείνει η μισή από αυτή που έχουν.
Τους Έλληνες δεν τους προσδιορίζει τόσο το ομόαιμον όσο τα εξής:
Το ηρωικό φρόνημα, τα υψηλά ιδανικά, η ελευθερία, η ανδρεία, η τόλμη, η φιλοπατρία, η φιλανθρωπία, η σύνεση, η αξιοπρέπεια, η αυτοθυσία, η ευσέβεια, η λεβεντιά, το φιλότιμο και η Ορθόδοξος Πίστης στον Τριαδικό Θεό.
Δυστυχώς αυτά σήμερα είναι δυσεύρετα. Όσοι τα κατέχουν ας προπορευθούν στον αγώνα της απελευθέρωσης.
Αιωνία η μνήμη του ήρωα Κ. Κατσίφα!

Ζήτω η Ελλάδα!

Ζήτω το Έθνος!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.