Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Αποστολή Σύνταγμα 20/1 και 24/1.Φωτογραφικό υλικό-βίντεο.
Το πρωί της Παρασκευής επέστρεψε όλη η αποστολή του Συλλόγου μας που είχε φύγει από την Θεσσαλονίκη από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 23/1 για συμμετάσχει στην διαμαρτυρία έξω από την Βουλή των Ελλήνων για την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών που πρόκειται να κυρωθεί μάλλον σήμερα Παρασκευή 25/1.Ήταν η δεύτερη αποστολή μέσα σε λιγότερο από 4 ημέρες προς την Αθήνα.Από την αρχή του ταξιδιού μας υπήρχε έντονη αστυνομική παρουσία η οποία κορυφώθηκε με το που φτάσαμε στην Αθήνα με τον αστυνομικό έλεγχο τόσο κατά άτομο όσο και στο χώρο του λεωφορείου με εκπαιδευμένο σκύλο της αντιτρομοκρατικής.
Φυσικά -και ίσως απογοητεύοντας κάποια κομματόσκυλα- αποδείχτηκε άκαρπος ο έλεγχος αφού δεν είχαμε τίποτα το επιλήψιμο!
(άλλη μια απόδειξη του υψηλού δείγματος πειθαρχίας των μελών μας)
Δυστυχώς δεν μπορούμε να κρύψουμε την απογοήτευση μας από την κύρωση της προδοτικής συμφωνίας.
Όμως τίποτα δεν χάθηκε και τώρα πρέπει να επιδείξουμε δύναμη και αγωνιστικό πνεύμα.

Στο "καθαρό" αγωνιστικό κομμάτι ο Σύλλογος μας με την αρωγή φίλων Εθνικιστών πραγματοποίησε μια πολύ δύσκολη εξόρμηση από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.Μια αποστολή που είχε να αντιμετωπίσει πολλαπλές προκλήσεις από το κράτος και το παρακράτος της σήψης και της διαφθοράς...
Όπως είναι φυσικό αυτά δεν μας πτοούν,ίσα ίσα που μας ανεβάζουν την αγωνιστική μας διάθεση.Για αυτό μετά τον έλεγχο της αστυνομίας μπήκαμε στο μετρό με κατεύθυνση το Σύνταγμα και πραγματικά ξεσηκώσαμε τους διαδρόμους και τα βαγόνια με τα εθνικιστικά μας συνθήματα.
Το αυτό συνεχίστηκε και στο Σύνταγμα αφού ήμασταν οι πρώτοι που καταφθάσαμε στο χώρο της συγκέντρωσης.Παρότι ήμασταν μικρή σχετικά δύναμη η παρουσία και η στάση μας δεν επέτρεψε σε κανένα αναρχοάπλυτο σκουπίδι ούτε καν να σκεφτεί ότι μπορεί να οργανώσει κάτι εναντίον μας.

Η παρουσία μας όμως ενόχλησε κάποιους βουλευτές του Σύριζα που "φάγανε" έντονο κράξιμο με αποτέλεσμα να μας στείλουν κάποιον επικεφαλή της Ελ.ΑΣ. να μας πει να αποχωρήσουμε από τον χώρο έμπροσθεν της βουλής.

Φυσικά εμείς αρνηθήκαμε.Το αποτέλεσμα ήταν η προσαγωγή του τριών μελών μας στη ΓΑΔΑ παρά τις έντονες διαμαρτυρίες τόσο των μελών του συλλόγου όσο και όσων Συνελλήνων παρά βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον χώρο.Στην ΓΑΔΑ που προσήχθησαν τα μέλη μας,συνάντησαν πλήθος από Συνέλληνες που οδηγήθηκαν εκεί χωρίς κανέναν ουσιαστικά λόγο απλά και μόνο προς τρομοκράτηση τους ώστε να μην συμμετέχουν την διαμαρτυρία.
Οι προσαγωγές μας δεν μετατράπηκαν σε συλλήψεις και μετά από σχεδόν 6 ώρες άφησε η ΕΛ.ΑΣ. τα μέλη μας ελεύθερα,που και εκείνα με την σειρά τους κατευθύνθηκαν ξανά προς το Σύνταγμα,όπου ήταν σε εξέλιξη η διαμαρτυρία.
Η διαμαρτυρία κάπου στις 22:30 διαλύθηκε τελείως από τα δακρυγόνα των μονάδων καταστολής και εμείς ακολουθήσαμε την άγουσα της επιστροφής.
Αδέρφια χάσαμε μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο όπως λέει και το ρητό.


Ο Αγώνας για την Μακεδονία μας και γενικότερα για μια Ελλάδα Ελεύθερη,Ορθόδοξη και Εθνικιστική δεν σταματά ΠΟΤΕ!

Συνεχίζουμε μέχρι την τελική νίκη που θα είναι Νίκη Του Έθνους!


Δείτε το βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο 
(το youtube ΕΚΛΕΙΣΕ απροειδοποίητα το κανάλι μας, οπότε αναγκαζόμαστε να ανεβάσουμε τα βίντεο στο vk.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.